Ne tashmë e kemi mësuar emrin e Magnus Lygdbäck, trajnerit të famshëm – veçanërisht të aktorëve – disa herë deri më tani

E fundit në një seri yjesh që Magnus ishte trajner ishte Wonder Woman me kokë dhe mjekër – Gal Gadot, transmeton Telegrafi.

Magnus i cili e ka publikuar veten në YouTube gjatë muajve të fundit, ndonjëherë na jep përmbajtje të mirë, nganjëherë na jep diçka që tashmë e dimë, por është pa dyshim e dobishme ta përsërisim.

Këtu janë nëntë minutat intensivë me të cilat do të digjni kalori dhe do të arrini në formë. Para verës, për të shkuar në plazh pa u brengosur.

Ju do të duhet ta bëni këtë për më shumë se nëntë minuta. Njëqind herë më shumë, por çdo minutë që ushtroni është një minutë që nuk uleni fare.

/Telegrafi/