Adhuruesit e konzollës Yaris të Toyota dhe PlayStation 5 të Sony në Spanjë kanë mundësinë të blejnë një paketë speciale.

Ky është një version special i Toyota Yaris GR Sport Electric Hybrid, i cili vjen në një kohë kur loja e shumëpritur Gran Turismo në PlayStation 5.

Versioni special quhet Toyota Yaris GR Sport GT7 Edition dhe është i kufizuar në vetëm 100 kopje, dhe çdo makinë vjen me një tastierë PlayStation 5 së bashku me lojën Gran Turismo 7.

Vetura dhe loja do të jenë në dispozicion nga 4 marsi, dhe ata që blejnë paketën speciale të kufizuar do të marrin gjithashtu një kontrollues shtesë wireless DuelSense dhe një abonim tre mujor në PlayStation Plus.

Partneriteti midis Toyota dhe Sony PlaySttion nuk përfundon me kaq, pasi PlayStation bëhet një nga partnerët kryesorë të Toyota Gazoo Radin Iberian Cup, organizuar nga Toyota Spain, Toyota Caetano Portugal dhe Instituti Motor & Sport (MSI). Në këtë kupë do të jenë kopjet e garave të Toyota GR Yaris RZ të përgatitura posaçërisht për këtë garë.

Nga ana tjetër, Toyota do të luajë një rol kryesor në edicionin e dytë të kampionatit Gran Turismo dhe fituesi do të marrë si çmim Yaris GR Sport GT7 Edition.

Kjo nuk është hera e parë që marka e veturave dhuron një tastierë PS5 falas me makinën e blerë. Në Dhjetor 2020, çdo klient i Ford Explorer mori gjithashtu një PS5 plotësisht falas, por deri në mbarimin e rezervave. /Telegrafi/