Tinguj të mistershëm të regjistruara nën një liqen në Kolorado kanë ndezur një teori të çuditshme të bazës së alienëve.

Sidoqoftë shkenca mund të ketë disa shpjegime më të zakonshme se nga vjen kjo zhurmë marsiane.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, tingujt e marra nga Steamboat Springs në Kolorado u regjistruan nga një punonjës i Shërbimit të Parqeve dhe Kafshëve të Egra të Kolorados më 2 dhjetor.

Regjistrimet e marra nga Steamboat Springs në Kolorado u regjistruan nga një punonjës i Shërbimit të Parqeve dhe Jetës së Egër të Kolorados më 2 dhjetor.

Anëtari i stafit i postoi ato në Twitter, derisa janë shpërndarë në UFO Sightings Daily, ku janë përshkruar si “tinguj të çuditshëm të Star Wars”.

Reklama

Ndonëse disa pohojnë pretendimin e një baze alienësh disa thonë se zhvendosja në akullin e një liqeni të ngrirë shkakton frekuenca të larta dhe të ulëta të zërit. /Telegrafi/

Reklama