Thëniet e mëposhtme janë disa prej thënieve më inspiruese dhe më të mençura të thëna nga disa prej zonjave që i admirojmë më së shumti.

Këto thënie, të cilat Telegrafi i sjell më poshtë për ju, do t’u bëjnë të ndiheni më të fuqishme më të rëndësishme dhe do t’ju japin kurajën që ju nevojitet për një ditë të mahnitshme e të suksesshme.

Formimi final i karakterit të një personi gjendet në duart e veta”, Anne Frank

“Unë nuk besoj në fat. Është këmbëngulësia, përkushtimi dhe mos-harrimi i ëndrrave”, Janet Jackson

“Çfarë është në mendjen e personave tjerë nuk është në mendjen time. Unë thjesht e bëjë punën time”, Audrey Hepburn

Reklama

“Asnjëherë mos u kufizoni nga imagjinata e kufizuar e personave tjerë”, Mae Jemison

Reklama

“Nëse iu bindeni të gjitha rregullave, ju nuk do të argëtoheni fare”, Katharine Hepburn

“Anijet janë gjithmonë të sigurta në port, por anijet nuk janë ndërtuar për të qëndruar aty”, Katie Couric

– “Një grua me zë është nga definicioni një grua e fuqishme”, Melinda Gates

– “Optimizmi është besimi që shpie në arritje; asgjë nuk mund të arrihet pa shpresë”, Helen Keller

– “Nuk kam fare frikë dhe nuk ankohem. Edhe atëherë kur më ndodhin gjëra të këqija, unë vazhdoj…”, Sophia Vergara