SPB Tetovë informon se policia dhe Inspektorati i Tregut kanë kryer kontrolle tek disa objekte hotelerike.

Është konfirmuar se një lokal në Dobrosht të Tetovës ka punuar më gjatë se është lejuar, duke shkelur kështu kufizimet. Në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut, janë kontrolluar gjithsej 58 objekte hotelierike në 24 orët e kaluara në rajonin e Tetovës.

“Në këtë periudhë, për mosmbajtje të maskave ​​mbrojtëse, gjithsej 84 personave u janë përgatitur urdhra për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 të Dekretit përkatës të Qeverisë, i cili parashikon gjobë prej 20 euro”.

“Sipas statistikave të Departamentit të Punëve të Brendshme në Tetovë për periudhën (1/2.06), vendime të reja për izolim nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor u përgatitën për gjithsej 128 persona, ndërsa gjithsej 230 persona u kontrolluan me vendime të tilla. Gjithashtu, deklarata për vetizolim nënshkruan gjithsej 20 persona (TE), ndërsa 50 persona u kontrolluan me deklarata të nënshkruara për vetizolim”, njoftojnë nga SPB Tetovë./Telegrafi/