Në destinacionin e preferuar të shqiptarëve anë e mbanë për t’i kaluar pushimet, Grand Blue Fafa Resort, muaji tetor bartë ngjyrën rozë.

Marrë parasysh se muaji tetor është Muaji i Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit, Grand Blue Fafa Resort ka vendosur të sjell ESKTRA ZBRITJE në ofertat e veta për të gjitha gratë dhe vajzat.

Gjinia e bukur do të përfitojë 15% zbritje në çdo paketë të resortit, duke përfshirë akomodimin dhe masazhet.

Përndryshe, më poshtë jua sjellim ofertat e Grand Blue Fafa Resort për muajin tetor:

Oferta 1: Akomodim + mëngjes + SPA = 1 natë 41 euro / 2 net 37 euro nata për person / 3 net 35 euro për person

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Double Deluxe Room
– Dhomë me pamje kah deti
– Mëngjesi
– Pishina e brendshme, xhakuzi, hamami, banjo avulli, sauna, dhomë relaxi me kripë, dush emocional
– Animatorë për fëmijë

Oferta 2: Akomodim + mëngjes + darkë + SPA = 1 natë 47 euro /2 net 42 euro nata për person / 3 net 37 euro për person

Në këtë ofertë përfshihet:

– Akomodim në Double Deluxe Room
– Dhomë me pamje kah deti
– Mëngjesi dhe darka
– Pishina e brendshme, xhakuzi, hamami, banjo avulli, sauna, dhomë relaxi me kripë, dush emocional
– Animatorë për fëmijë

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355 69 708 6352 apo +355 69 706 7501
E-mail: 
grandbluefafa@fafa.al
Website: 
www.grandbluefafa.al
Instagram: 
Fafa Resorts
Facebook: 
Kompleksi Fafa
Adresa: Golem, Durrës-Kavajë, Shqipëri