Shumë njerëz e konsiderojnë princeshën Diana si zonjën më me ndikim mbretëror në modë dhe ajo ka bërë shenjën e saj të paharrueshme.

Princesha u dha jetë disa trendeve, përfshirë “fustanin e hakmarrjes” dhe ajo i bëri perlat përsëri në modë. Edhe zonjat moderne mbretërore marrin ende frymëzim nga pamja e përsosur e Dianës dhe arrijnë të duken të përsosura çdo here, transmeton Telegrafi.

Bright Side ndihmoi për gjetjen e këtyre veshjeve të bukura të rikrijuara:

1989-2019

1984-2018

1195-2016

1982-2020

1986-2018

1985-2019

1985-2018

1983-2019

/Telegrafi/