I akuzuari Betim Kasami është dënuar me burg prej të muajve për protestat për rastin “Monstra” që ndodhi në Shkup, ndërsa gjatë caktimit të dënimit, gjykata tha se ka pasur parasysh edhe gjendjen shëndetësore të të akuzuarit.

I akuzuarit Betim Kasami para gjykatës e pranoi fajin për veprën që e akuzon Prokuroria.

Dënohen me nga një vit burg 3 protestuesit që pranuan fajin në protestat për rastin “Monstra” Dënohen me nga një vit burg 3 protestuesit që pranuan fajin në protestat për rastin “Monstra”

“Po isha në protesta, e pranoj fajin. E pranoj veprën. Lus gjykatën që të më dënojë më pak”, tha Kasami.

Përfaqësuesja e Prokurorisë, Marija Demirova Panajotova tha se i akuzuari ka kryer veprën penale dhe kërkoi që të shpallet fajtor, ndërsa avokatja Ivanka Jakimovska theksoi se i akuzuari është i ri i cili për herë të parë bie ndesh me ligjin./Telegrafi/