Gjithçka rreth tragjedisë në Nice të Francës Gjithçka rreth tragjedisë në Nice të Francës

Ministri i Brendshëm francez, Bernard Cazeneuve, ka thënë se sulmuesi me kamion i cili vrau 84 persona në Nice të Francë,s është radikalizuar për një periudhë kohore shumë të shkurtër, shkruan CNN.

Sipas tij, atentatori i Nices nuk është vërejtur se kishte ndonjë lidhje me ideologjinë islame por se, sipas tij, radikalizimi i ka ndodhur shumë shpejt, transmeton KosovaPress/.

Ai tha se kamioni kishte hyrë dhunshëm në trotuar dhe nuk bëhet fjalë për neglizhencë të policisë, ashtu siç vlerësuar deri tani.