LAJMI I FUNDIT:

“Te Kodra”, kompleksi më i ri banesore në Suharekë nga Cima Construction

“Te Kodra”, kompleksi më i ri banesore në Suharekë nga Cima Construction

Për vite me radhë Cima Construction ka dëshmuar se është njëra ndër kompanitë më të suksesshme dhe më të besueshme  në ndërtimin e  komplekseve banesore e objekteve të ndryshme afariste.

E kualifikuar në projektimin dhe ndertimin e objekteve moderne, ku çdo herë kujdeset që projektet të jenë në hap me kohën. Besueshmëria dhe përkushtimi për punë, organizimi profesional, si dhe cilësia e lartë e ndërtimit të objekteve të ndryshme bëjnë që t’i përmbahen objektivave, vizionit dhe misionit të përbashkët për punë profesionale, të suksesshme dhe me cilësi të lartë.

E zgjeruar me ndërtimet e saj në shumë qytete të Kosovës: Prishtinë, Fushë Kosovë, Prizren, Ferizaj, Lipjan dhe Suharekë,

E kur jemi tek qyteti i Suharekës, Cima Construction po vjen me kompleksin më të ri banesor “Te Kodra”, pikërisht në lagjen me të njejtin emër në qytet.

Kompleski banesor do të ketë 3 blloqe me pamje mahnitëse nga qyteti, me 52 njësi banesore me sipërfaqe nga 63m2 deri në 149 m2.

Projekti, “Te Kodra”  plotësonë të gjitha kriteret e kërkuara ne fushën e projektimit dhe dizajnimit me një arktiekturë moderne.

E ku ka më mirë se në vendlindje me Cima Construction.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Cima Construction

E-mail:cima.shpk@gmail.com

Nr.tel:049 509 090

Artikull i sponzorizuar