LAJMI I FUNDIT:

Të gjitha kostumet në Casa Moda vetëm 80 euro – zbritje edhe në artikuj tjerë

Të gjitha kostumet në Casa Moda vetëm 80 euro – zbritje edhe në artikuj tjerë

Casa Moda është një prej shtëpive më të pëlqyera ku gjejmë veten në kreacione të ndryshme për raste të ndryshme.

Dukja jonë në evente solemne duhet të jetë me shije.

Dhe Casa Moda është një prej brendeve ku mund ta gjeni shijen ideale në secilin kreacion.

Kështu, për t’ua mundësuar që në dasma të dukeni si “zotni”, të gjitha kostumet në Casa Moda tashmë kushtojnë vetëm 80 euro.

Pos tjerash zbritje ka edhe në artikuj tjerë si këmisha, pantallona, bluza të ndryshme etj.

Zbritja vlen vetëm për dyqanin tek rruga “Perandori Justinian” në lagjen Pejton.

Artikull i sponsorizuar