Njerëzit mendojnë se jeni me dy fytyra (sepse qeveriseni nga binjakët), i papjekur, i ftohtë, i çrregullt, me humor të ndryshueshëm dhe thashethemegji.

Disa persona gjithsesi e duan shumë shenjën tuaj pasi nuk ka asgjë të keqe që ndonjëherë të bësh thashetheme, transmeton Telegrafi.

Me gjitha karakteristikat tuaja, këto janë disa nga tatuazhet që mund t’ju përshtaten ju:

View this post on Instagram

do not disturb⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #tattoo #fineline #finelinetattoo #evantattoo #tattooartist #minimal #smalltattoo #NYC #NYCtattoo

A post shared by evantattoo (@evantattoo) on Feb 3, 2020 at 11:01am PST

View this post on Instagram

🦋

A post shared by small tattoos (@stattoos) on Aug 23, 2019 at 2:23am PDT

/Telegrafi/