Përveç super shpërblimeve, që janë edhe më atraktive se zakonisht, sonte në Tap n’Dije dhurohen dy duksa të Capital T, për dy komentuesit më të mirë të quizit të sontëm.

KLIKO KËTU për t’u regjistruar.

Sonte ju pret një lojë e çmendur e TapQuiz, me dhurata, shpërblime, befasi, e shumë çka tjetër.

Duke filluar nga ora 19:00, në GjirafaVideo ju mund të luani Tap n’Dije, quizin e dashur dhe shumë atraktiv, të moderuar nga aktori Rifat Smani.

Tap n’Dije sonte dhuron këto shpërblime për tre vendet e para:

Vendi i parë fiton Playstation 4 + Fortnite
Vendi i dytë fiton Atlete Adidas
Vendi i tretë fiton Çantë Xiaomi

Përpos këtyre shpërblimeve fantastike për më të mirët e natës së sotme, dy nga komentuesit më të mirë të natës fitojnë duks nga Capital T, reperi i famshëm dhe i dashur kosovar.

Mos harroni, regjistrimi hapet në ora 15:00, dhe hapat që duhet të ndiqni janë këto:

Hyni në GjirafaVideo.com
– Kliko mbi Live TV
– Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo
– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
– Klikoni “Hyr në quiz”
– Bëhuni gati për lojë

Bëhu pjesë e quizit më të dashur në vend, regjistrohu duke KLIKUAR KËTU.

Në ora 19:00, bëhu gati për superlojë.