Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi pret që deri më 8 qershor në rend dite të gjendet të paktën një nga dy interpelancat ndaj ministrit Bojan Mariçiq dhe zëvendëskryeministrit Ljupçe Nikollovski.

Xhaferi në brifingun e sotëm me gazetarë, njoftoi se deri në fund të këtij muaji në Kuvend të arrijë edhe rishikimi i Kuvendit.

“Këto ditë do të shqyrtohet rishikimi i buxhetit në Komisionin për financa dhe buxhet”, tha Xhaferi.

Në pyetjen nëse ka ka paralajmërime nga opozita, Xhaferi theksoi se nuk mund të udhëhiqet nga supozimet, por nuk e përjashtoi si mundësi./Telegrafi/