LAJMI I FUNDIT:

Urrejtja

18 Artikuj

Kë e urreni varet nga ajo se sa të mençur jeni

Kë e urreni varet nga ajo se sa të mençur jeni

Të tjera
Ndjenjat e urrejtjes dhe pakënaqësisë ndaj nënës suaj janë kërcënim për shëndetin dhe lumturinë tuaj

Ndjenjat e urrejtjes dhe pakënaqësisë ndaj nënës suaj janë kërcënim për shëndetin dhe lumturinë tuaj

Këshilla Lifestyle
Cilët jemi ne, qytetarët rusë të fillimit të shekullit të XXI-të?

Cilët jemi ne, qytetarët rusë të fillimit të shekullit të XXI-të?

Cult+
QARKU I URREJTJES

QARKU I URREJTJES

Fjala+
Fëmija më i madh urren të vegjlit – çfarë të bëj: Këshilla që do t’ju ndihmojnë të krijoni miqësi

Fëmija më i madh urren të vegjlit – çfarë të bëj: Këshilla që do t’ju ndihmojnë të krijoni miqësi

Këshilla për prindër
Të urrej, të dua: Përse u kthehemi ish-partnerëve?

Të urrej, të dua: Përse u kthehemi ish-partnerëve?

Këshilla Lifestyle
Si sillen njerëzit e zgjuar me ata që ‘urrejnë’

Si sillen njerëzit e zgjuar me ata që ‘urrejnë’

Këshilla Lifestyle
Pse seksi me dikë që urreni mund të jetë fantastik

Pse seksi me dikë që urreni mund të jetë fantastik

Intimitet dhe Pasion
Ndihmë! Ndonjëherë më duket sikur urrej partnerin/en

Ndihmë! Ndonjëherë më duket sikur urrej partnerin/en

Këshilla Lifestyle
A është urrejtja shoqja e pashmangshme e dashurisë?

A është urrejtja shoqja e pashmangshme e dashurisë?

Analiza
Pasojat e coronavirusit, urrejtja ndaj kinezëve është rritur në Britani gjatë krizës së pandemisë së COVID-19

Pasojat e coronavirusit, urrejtja ndaj kinezëve është rritur në Britani gjatë krizës së pandemisë së COVID-19

Nga Bota
A do të na bëjë coronavirusi t’i shohim ndryshe të huajt?

A do të na bëjë coronavirusi t’i shohim ndryshe të huajt?

Psikologji
Ajo se kë e urreni varet se sa jeni inteligjent

Ajo se kë e urreni varet se sa jeni inteligjent

Lifestyle
Katër tipet e grave që burrat i urrejnë në kulm

Katër tipet e grave që burrat i urrejnë në kulm

Lifestyle
Rusja Ljuba, Ismail Kadaresë: Je përbindësh, i poshtër gjer në fund

Rusja Ljuba, Ismail Kadaresë: Je përbindësh, i poshtër gjer në fund

Fakte
Çfarë urrejnë femrat më shumë se seksin, i cili zgjat pak

Çfarë urrejnë femrat më shumë se seksin, i cili zgjat pak

Shëndetësi Lajme
E urreni dikë me gjithë shpirt? Pas kësaj që do ta lexoni do të mendoheni mirë!

E urreni dikë me gjithë shpirt? Pas kësaj që do ta lexoni do të mendoheni mirë!

Këshilla Lifestyle
Tetë gjërat që femrat i urrejnë tek vetja…por meshkujt i dashurojnë!

Tetë gjërat që femrat i urrejnë tek vetja…por meshkujt i dashurojnë!

Lifestyle