LAJMI I FUNDIT:

Speca

25 Artikuj

Omëletë me perime dhe proshutë

Omëletë me perime dhe proshutë

Në çdo kohë
Specialitet të cilin të gjithë e duan: Speca në ajkë

Specialitet të cilin të gjithë e duan: Speca në ajkë

Oreksndjellëse
Speca pikantë në mustardë: Sallata më e mirë dimërore!

Speca pikantë në mustardë: Sallata më e mirë dimërore!

Sallata
Me përgatitje të këtillë të specave, nuk do të lëni asgjë në pjatë

Me përgatitje të këtillë të specave, nuk do të lëni asgjë në pjatë

Në çdo kohë
Mbjellja e specave në kushte shtëpie

Mbjellja e specave në kushte shtëpie

Kopshtaria
Dëmet e shkaktuara nga breshëri, fermerët thonë se janë penduar që nuk siguruan rendimentin e specit

Dëmet e shkaktuara nga breshëri, fermerët thonë se janë penduar që nuk siguruan rendimentin e specit

Bujqësi
Tavë me mish pule dhe me speca për të gjitha kohët: Gjellë për sofrat më solemne!

Tavë me mish pule dhe me speca për të gjitha kohët: Gjellë për sofrat më solemne!

Pjata kryesore
Speca turshi me ujë, pa vaj

Speca turshi me ujë, pa vaj

Turshi
Receta për ajvar djegës: Lyerje shumë e shijshme pikante të cilën të gjithë e adhurojnë!

Receta për ajvar djegës: Lyerje shumë e shijshme pikante të cilën të gjithë e adhurojnë!

Nga duart tua
Speca të mbushur me lakra: Turshia e cila adhurohet!

Speca të mbushur me lakra: Turshia e cila adhurohet!

Turshi
Speca të pjekur me hudhër dhe ajkë: Mrekulli e vërtetë nga furra!

Speca të pjekur me hudhër dhe ajkë: Mrekulli e vërtetë nga furra!

Pjata kryesore
Speca të pjekur në kajmak: Specialitet i thjeshtë, por shumë i shijshëm!

Speca të pjekur në kajmak: Specialitet i thjeshtë, por shumë i shijshëm!

Përtej shijes
Speca të mbushur që ende nuk i keni provuar: Drekë e shpejtë që do t’ju bëjë t’i lëpini gishtat!

Speca të mbushur që ende nuk i keni provuar: Drekë e shpejtë që do t’ju bëjë t’i lëpini gishtat!

Pjata kryesore
Speca të mbushur me kërpudha mali

Speca të mbushur me kërpudha mali

Pjata kryesore
Vezë syze në speca – s’ka më shpejt, s’ka më shijshëm (Video)

Vezë syze në speca – s’ka më shpejt, s’ka më shijshëm (Video)

Antipasta
Qysh sot specat do t’i mbushni vetëm kështu!

Qysh sot specat do t’i mbushni vetëm kështu!

Në çdo kohë
Patate super të mira me ajkë: Propozim i shkëlqyeshëm për drekë dhe darkë!

Patate super të mira me ajkë: Propozim i shkëlqyeshëm për drekë dhe darkë!

Pjata kryesore
Bërxolla beqarie: Kjo drekë e pasur gatuhet vetëm për më të dashurit!

Bërxolla beqarie: Kjo drekë e pasur gatuhet vetëm për më të dashurit!

Pjata kryesore
Speca të mbushur me mish të grirë (Video)

Speca të mbushur me mish të grirë (Video)

Nga duart tua
Vështirë të shikohet gara në ngrënien e specave ekstra djegëse (Video)

Vështirë të shikohet gara në ngrënien e specave ekstra djegëse (Video)

Interesante
Fërgesë me sojë

Fërgesë me sojë

Receta vegjetariane
Pulë e pjekur me mjaltë, mustardë dhe erëza të freskëta

Pulë e pjekur me mjaltë, mustardë dhe erëza të freskëta

Pjata kryesore
Shija e sojës në trapezarinë tuaj

Shija e sojës në trapezarinë tuaj

Receta vegjetariane
Speca të mbushur kreshmorë: Drekë e mrekullueshme, më e shijshme se me mish

Speca të mbushur kreshmorë: Drekë e mrekullueshme, më e shijshme se me mish

Pjata kryesore