LAJMI I FUNDIT:

Regjistrimi i Automjeteve

16 Artikuj

Regjistrimi i veturave me targa “RKS”, MPB njofton se qendrat në veri do të punojnë edhe të shtunën

Regjistrimi i veturave me targa “RKS”, MPB njofton se qendrat në veri do të punojnë edhe të shtunën

Kosovë
Në veri të Mitrovicës ri-regjistrohen veturat me targa ilegale “KM”

Në veri të Mitrovicës ri-regjistrohen veturat me targa ilegale “KM”

Kosovë
Shtrenjtohet regjistrimi i veturave në Maqedoni, për makinat më të vjetra do të paguhet më shumë

Shtrenjtohet regjistrimi i veturave në Maqedoni, për makinat më të vjetra do të paguhet më shumë

Ekonomi
​MPB fton qytetarët për regjistrimin e veturave dhe kthimin e targave nga ilegale në RKS

​MPB fton qytetarët për regjistrimin e veturave dhe kthimin e targave nga ilegale në RKS

Kosovë
Komuna e Prishtinës lehtëson procedurat për regjistrimin e automjeteve

Komuna e Prishtinës lehtëson procedurat për regjistrimin e automjeteve

Kosovë
MPB: Regjistrimi i automjeteve duhet të bëhet deri më 17 gusht

MPB: Regjistrimi i automjeteve duhet të bëhet deri më 17 gusht

Të Tjera
Rekomandohet hapja e qendrave të regjistrimit të automjeteve

Rekomandohet hapja e qendrave të regjistrimit të automjeteve

Kosovë
MPB krijon lehtësira për sigurimin e automjeteve

MPB krijon lehtësira për sigurimin e automjeteve

Të Tjera
“Kartoni i gjelbër në Maqedoni do të jepet së bashku me dokumentet e regjistrimit të makinës”

“Kartoni i gjelbër në Maqedoni do të jepet së bashku me dokumentet e regjistrimit të makinës”

Bashkim Iljazi
Automjetet e pa regjistruara në Kosovë alarmojnë institucionet

Automjetet e pa regjistruara në Kosovë alarmojnë institucionet

Të Tjera
Nga 1 qershori s’ka regjistrim të automjeteve pa i paguar gjobat

Nga 1 qershori s’ka regjistrim të automjeteve pa i paguar gjobat

Të Tjera
Serbët e Kosovës i ri-regjistrojnë automjetet, i vendosin targat “KS” dhe “RKS”

Serbët e Kosovës i ri-regjistrojnë automjetet, i vendosin targat “KS” dhe “RKS”

Kosovë
Nga nesër, regjistrimi i automjeteve – pa paguar gjobat (Video)

Nga nesër, regjistrimi i automjeteve – pa paguar gjobat (Video)

Të Tjera
“Ligji për Automjete, në kundërshtim me normat teknike” (Video)

“Ligji për Automjete, në kundërshtim me normat teknike” (Video)

Të Tjera
Gjoba deri në 10 mijë euro, për ndryshimin e kilometrave të kaluar në automjete

Gjoba deri në 10 mijë euro, për ndryshimin e kilometrave të kaluar në automjete

Lulzim Ahmeti
Ulen dënimet për veturat që nuk regjistrohen me kohë

Ulen dënimet për veturat që nuk regjistrohen me kohë

Të Tjera