LAJMI I FUNDIT:

Rasti Brezovica 1

11 Artikuj

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Drejtësi
Rrëfimi i prokurorit se si ranë biznesmenët e fajdes në rastin “Brezovica”

Rrëfimi i prokurorit se si ranë biznesmenët e fajdes në rastin “Brezovica”

Drejtësi
Si u përfshi një shqiptar në negociatat me Milan Radoiçiqin në rastin ‘Brezovica’?

Si u përfshi një shqiptar në negociatat me Milan Radoiçiqin në rastin ‘Brezovica’?

Drejtësi
Dosja e shtatë të arrestuarve, avokati Berisha dyshohet se mori 11 mijë euro nga klienti që s’mund ta mbronte ligjërisht

Dosja e shtatë të arrestuarve, avokati Berisha dyshohet se mori 11 mijë euro nga klienti që s’mund ta mbronte ligjërisht

Drejtësi
Kryeinspektori i Ministrisë së Mjedisit, Bedri Halimi shpallet i pafajshëm nga akuzat për korrupsion

Kryeinspektori i Ministrisë së Mjedisit, Bedri Halimi shpallet i pafajshëm nga akuzat për korrupsion

Kosovë
Detaje nga aksioni policor në disa komuna – bastisje në autosallone, shtëpi e lokale

Detaje nga aksioni policor në disa komuna – bastisje në autosallone, shtëpi e lokale

Drejtësi
Rasti “Brezovica” – policia me aksion në disa komuna

Rasti “Brezovica” – policia me aksion në disa komuna

Kosovë
Shtyhet gjykimi në rastin “Brezovica”

Shtyhet gjykimi në rastin “Brezovica”

Drejtësi
Si u shndërrua Brezovica në skemë korrupsioni

Si u shndërrua Brezovica në skemë korrupsioni

Kosovë
Dosja e Prokurorisë: Leja e ndërtimit për një vilë në Brezovicë paguhej 10 mijë euro

Dosja e Prokurorisë: Leja e ndërtimit për një vilë në Brezovicë paguhej 10 mijë euro

Kosovë
Rasti “Brezovica 1”: Për leje ndërtimore, investitori ua dha 60 mijë euro ish-kryetarit të Shtërpcës dhe drejtorit të Kadastrit

Rasti “Brezovica 1”: Për leje ndërtimore, investitori ua dha 60 mijë euro ish-kryetarit të Shtërpcës dhe drejtorit të Kadastrit

Drejtësi