LAJMI I FUNDIT:

Puçrrat

38 Artikuj

Përse puçrra ju del gjithmonë në të njëjtin vend?

Përse puçrra ju del gjithmonë në të njëjtin vend?

Këshilla mjekësore
Me një test të thjeshtë në shtëpi, mund të përcaktoni lehtësisht pse fytyra juaj u skuqet edhe pse nuk jeni në pubertet

Me një test të thjeshtë në shtëpi, mund të përcaktoni lehtësisht pse fytyra juaj u skuqet edhe pse nuk jeni në pubertet

Këshilla mjekësore
Në sa mënyra mund të përdorësh pastën e dhëmbëve

Në sa mënyra mund të përdorësh pastën e dhëmbëve

Të tjera
Në bazë të dukjes së fytyrës suaj mund të shihni a ju bën dëm alkooli, gluteni apo qumështi

Në bazë të dukjes së fytyrës suaj mund të shihni a ju bën dëm alkooli, gluteni apo qumështi

Të tjera
Konsumimi i xhenxhefilit dhe përfitimet e shumta

Konsumimi i xhenxhefilit dhe përfitimet e shumta

Këshilla mjekësore
Nëse keni puçrra në qafë shmangni këtë gardërobë dhe kushtoni vëmendje këtyre produkteve

Nëse keni puçrra në qafë shmangni këtë gardërobë dhe kushtoni vëmendje këtyre produkteve

Shëndetësi Lajme
Akne vetëm në këtë zonë të fytyrës: Çfarë po përpiqen t’ju thonë?

Akne vetëm në këtë zonë të fytyrës: Çfarë po përpiqen t’ju thonë?

Të tjera
Burim infeksioni? Si të veproni nëse keni puçrra në zonën intime

Burim infeksioni? Si të veproni nëse keni puçrra në zonën intime

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
A funksionojnë suplementet për akne? Përgjigjja është e komplikuar

A funksionojnë suplementet për akne? Përgjigjja është e komplikuar

Shëndetësi Lajme
Shihni se çfarë mund të bëjë një grim i vogël: Është e vështirë të besohet se kjo është e njëjta grua!

Shihni se çfarë mund të bëjë një grim i vogël: Është e vështirë të besohet se kjo është e njëjta grua!

Grim
Ndryshimet në lëkurë që nuk bën t’i “ngacmosh”

Ndryshimet në lëkurë që nuk bën t’i “ngacmosh”

Këshilla mjekësore
Si të kujdesemi në mënyrën e duhur për lëkurën me puçrra?

Si të kujdesemi në mënyrën e duhur për lëkurën me puçrra?

Këshilla mjekësore
Si të shpëtoni nga aknet? Provoni këto mjete të shkëlqyera natyrore

Si të shpëtoni nga aknet? Provoni këto mjete të shkëlqyera natyrore

Këshilla mjekësore
Mos e hidhni më lëkurën e shegës, bën mrekulli për puçrrat

Mos e hidhni më lëkurën e shegës, bën mrekulli për puçrrat

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
A ka një lidhje mes akneve dhe bulmetit? Çfarë thonë studimet

A ka një lidhje mes akneve dhe bulmetit? Çfarë thonë studimet

Këshilla mjekësore
Elimino aknet dhe puçrrat vetëm me African Black Soap nga GreenMed!

Elimino aknet dhe puçrrat vetëm me African Black Soap nga GreenMed!

Marketing
‘Trekëndëshi i vdekjes’: Në këtë zonë kurrë mos i shtrydhni puçrrat!

‘Trekëndëshi i vdekjes’: Në këtë zonë kurrë mos i shtrydhni puçrrat!

Shëndetësi Lajme
Ilaçi i ri i sapokrijuar, mund të jetë shpëtim për ata që vuajnë nga aknet!

Ilaçi i ri i sapokrijuar, mund të jetë shpëtim për ata që vuajnë nga aknet!

Shëndetësi Lajme
Si të trajtoni skuqjen mes kofshëve dhe në zonat intime

Si të trajtoni skuqjen mes kofshëve dhe në zonat intime

Mjekësi alternative
Si të shpëtoni nga një puçërr brenda një ore dhe ta bëni atë më pak të kuqe

Si të shpëtoni nga një puçërr brenda një ore dhe ta bëni atë më pak të kuqe

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Më të prirë për puçrra se femrat: Meshkuj, kjo është mënyra si t’i pengoni aknet

Më të prirë për puçrra se femrat: Meshkuj, kjo është mënyra si t’i pengoni aknet

Shëndetësi Lajme
Mësoni se çfarë tregojnë shenjat që keni në trup?

Mësoni se çfarë tregojnë shenjat që keni në trup?

Këshilla mjekësore
Gjashtë shkaqet e puçrrave në vagjinë që duhet t’i mësoni tani

Gjashtë shkaqet e puçrrave në vagjinë që duhet t’i mësoni tani

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kjo është arsyeja e vetme pse ju dalin puçrra në ballë

Kjo është arsyeja e vetme pse ju dalin puçrra në ballë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin