LAJMI I FUNDIT:

Pensionimi

23 Artikuj

Rritet mosha e daljes në pension për gratë në Shqipëri

Rritet mosha e daljes në pension për gratë në Shqipëri

Shqipëri
U tha se janë lënë jashtë subvencionimit të energjisë elektrike, Murati: Qeveria nuk ka përjashtuar asnjë kategori

U tha se janë lënë jashtë subvencionimit të energjisë elektrike, Murati: Qeveria nuk ka përjashtuar asnjë kategori

Financa
Shefi i PlayStation Jim Ryan do të pensionohet nga Sony vitin e ardhshëm

Shefi i PlayStation Jim Ryan do të pensionohet nga Sony vitin e ardhshëm

Lajme Teknologji
Tejkalimi i sfidave më të mëdha pas pensionimit

Tejkalimi i sfidave më të mëdha pas pensionimit

Këshilla Lifestyle
Komuna e Prishtinës angazhon mjekët e pensionuar

Komuna e Prishtinës angazhon mjekët e pensionuar

Shëndetësi
Francezët në protesta dhe greva, kundërshtojnë moshën e pensionimit

Francezët në protesta dhe greva, kundërshtojnë moshën e pensionimit

Botë
Mosha e pensionimit: Maqedonia mbetet me të vjetrën

Mosha e pensionimit: Maqedonia mbetet me të vjetrën

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Rritja e moshës për pensionim, reformë e dhimbshme

Maqedoni: Rritja e moshës për pensionim, reformë e dhimbshme

Maqedonia e Veriut
Francezët kundërshtojnë rritjen e moshës së pensionimit, planifikojnë mbajtjen e grevave dhe protestave

Francezët kundërshtojnë rritjen e moshës së pensionimit, planifikojnë mbajtjen e grevave dhe protestave

Botë
Me tri ditë vonesë, Ministria e Financave pritet gjatë paradites t’i ekzekutojë pensionet me shtesën prej 100 eurove

Me tri ditë vonesë, Ministria e Financave pritet gjatë paradites t’i ekzekutojë pensionet me shtesën prej 100 eurove

Financa
Pas 18 vitesh kontribut në Termokos, pensionohet inxhinieri Xhevat Pakashtica

Pas 18 vitesh kontribut në Termokos, pensionohet inxhinieri Xhevat Pakashtica

Komunat
PDK e procedon sot në Kuvend Projektligjin për pensionimin e zyrtarëve policorë  

PDK e procedon sot në Kuvend Projektligjin për pensionimin e zyrtarëve policorë  

Kosovë
Trepça ua ofron punëtorëve dy mundësi për ‘shkëputje vullnetare të marrëdhënies së punës’

Trepça ua ofron punëtorëve dy mundësi për ‘shkëputje vullnetare të marrëdhënies së punës’

Albert Spahiu
Mbi 300 punëtorë largohen vullnetarisht nga Telekomi

Mbi 300 punëtorë largohen vullnetarisht nga Telekomi

Të Tjera
Pragu i pensionimit, në Maqedoni punohet më pak vite ndërsa në Itali disa vite më shumë

Pragu i pensionimit, në Maqedoni punohet më pak vite ndërsa në Itali disa vite më shumë

Maqedonia e Veriut
Qeveria kundër tërheqjes së kursimeve nga Trusti: Nuk është zgjidhje

Qeveria kundër tërheqjes së kursimeve nga Trusti: Nuk është zgjidhje

Financa
Maqedoni: Në arsim dhe shëndetësi pensionimi do të mund të shtyhet deri në moshën 67-vjeçare

Maqedoni: Në arsim dhe shëndetësi pensionimi do të mund të shtyhet deri në moshën 67-vjeçare

Sociale
Shahpaska: Edhe gratë do të dalin në pension në moshën 64-vjeçare

Shahpaska: Edhe gratë do të dalin në pension në moshën 64-vjeçare

Maqedonia e Veriut
Pensionimi pesë vjet para kohe, i pamundur

Pensionimi pesë vjet para kohe, i pamundur

Sociale
Pensionimi i parakohshëm i policëve në dorë të qeverisë

Pensionimi i parakohshëm i policëve në dorë të qeverisë

Kosovë
Falsifikoi datën e lindjes shkaku i arritjes së pensionimit

Falsifikoi datën e lindjes shkaku i arritjes së pensionimit

Kronika e Zezë
Ligji s’parasheh pensionim të parakohshëm për mësimdhënësit me sëmundje të rënda

Ligji s’parasheh pensionim të parakohshëm për mësimdhënësit me sëmundje të rënda

Kosovë
Mijëra rusë protestojnë kundër rritjes së moshës së pensionimit

Mijëra rusë protestojnë kundër rritjes së moshës së pensionimit

Nga Bota