LAJMI I FUNDIT:

Ndarja e Kosovës

39 Artikuj

Hasani: Idenë e ndarjes së Kosovës nuk e ka sjellë Hashim Thaçi, por Edi Rama

Hasani: Idenë e ndarjes së Kosovës nuk e ka sjellë Hashim Thaçi, por Edi Rama

Kosovë
Ahmeti thotë se ka qenë kundër prekjes së kufijve, paralajmëron padi ndaj Haki Abazit

Ahmeti thotë se ka qenë kundër prekjes së kufijve, paralajmëron padi ndaj Haki Abazit

Kosovë
Grenell: Administrata amerikane nuk ka tentuar të bisedojë asnjëherë për ndarje të Kosovës dhe ndërrim të kufijëve

Grenell: Administrata amerikane nuk ka tentuar të bisedojë asnjëherë për ndarje të Kosovës dhe ndërrim të kufijëve

Kosovë
Haradinaj: Gjatë qeverisjes, ndalova ndarjen, ktheva ligjshmërinë dhe forcova ekonominë

Haradinaj: Gjatë qeverisjes, ndalova ndarjen, ktheva ligjshmërinë dhe forcova ekonominë

Kosovë
Cakaj: Asnjëherë nuk e kam mbështetur ndarjen e Kosovës

Cakaj: Asnjëherë nuk e kam mbështetur ndarjen e Kosovës

Kosovë
Haradinaj: Vuçiq, Thaçi e Rama kishin planin prej 10 miliardë eurosh për ndarjen e Kosovës, unë i pengova

Haradinaj: Vuçiq, Thaçi e Rama kishin planin prej 10 miliardë eurosh për ndarjen e Kosovës, unë i pengova

Kosovë
​Pacolli: Ndarja e Kosovës ekziston vetëm në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit

​Pacolli: Ndarja e Kosovës ekziston vetëm në ëndrrat e Kremlinit dhe Beogradit

Kosovë
“Negociatat janë zhvilluar rreth dy projekteve të rrezikshme: Asociacionin dhe ndarjen e Kosovës

“Negociatat janë zhvilluar rreth dy projekteve të rrezikshme: Asociacionin dhe ndarjen e Kosovës

Kosovë
Thaçi i quan të turpshme projektet për ndarjen e Kosovës

Thaçi i quan të turpshme projektet për ndarjen e Kosovës

Kosovë
Berisha: Rugova ishte kundër ndarjes së Kosovës

Berisha: Rugova ishte kundër ndarjes së Kosovës

Kosovë
Pack mendon se Vuçiqi mund të zgjidhë problemet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë – tregon edhe pse!

Pack mendon se Vuçiqi mund të zgjidhë problemet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë – tregon edhe pse!

Kosovë
Daçiq: Serbia në vitin 2005 kishte një ofertë për ndarjen e Kosovës, nga bashkësia ndërkombëtare

Daçiq: Serbia në vitin 2005 kishte një ofertë për ndarjen e Kosovës, nga bashkësia ndërkombëtare

Kosovë
Kisiq: Për ndarjen e Kosovës janë shpenzuar edhe para, por do të ishte e rrezikshme edhe për vet Serbinë

Kisiq: Për ndarjen e Kosovës janë shpenzuar edhe para, por do të ishte e rrezikshme edhe për vet Serbinë

Kosovë
Trajkoviq: Thaçi dhe Vuçiq kanë mision të përbashkët, ndarjen e Kosovës

Trajkoviq: Thaçi dhe Vuçiq kanë mision të përbashkët, ndarjen e Kosovës

Politikë
Haradinaj: Korrigjimi e demarkimi i kufijve janë maskime për ndarjen e Kosovës

Haradinaj: Korrigjimi e demarkimi i kufijve janë maskime për ndarjen e Kosovës

Kosovë
Grafit me hartën e Kosovës në Beograd – nuk ka ndarje

Grafit me hartën e Kosovës në Beograd – nuk ka ndarje

Kosovë
Haradinaj: Nuk marr pjesë në asnjë proces ku flitet për ndarje të Kosovës

Haradinaj: Nuk marr pjesë në asnjë proces ku flitet për ndarje të Kosovës

Kosovë
Diaspora serbe në SHBA i bën thirrje Kongresit ta hedhë poshtë ndarjen e Kosovës

Diaspora serbe në SHBA i bën thirrje Kongresit ta hedhë poshtë ndarjen e Kosovës

Kosovë
Krasniqi: Territori i Kosovës nuk është lëkura e gjarprit që Hashim Thaçi mund ta ndërrojë për çdo pranverë

Krasniqi: Territori i Kosovës nuk është lëkura e gjarprit që Hashim Thaçi mund ta ndërrojë për çdo pranverë

Kosovë
Pacolli: Nuk ka ndarje të Kosovës

Pacolli: Nuk ka ndarje të Kosovës

Kosovë
Veseli: Integriteti territorial i Kosovës është i pacenueshëm

Veseli: Integriteti territorial i Kosovës është i pacenueshëm

Kosovë
Thaçi për “Der Standard”: Kosova nuk do të ndahet

Thaçi për “Der Standard”: Kosova nuk do të ndahet

Kosovë
Qytetarët me peticion për BE kundër ndarjes së Kosovës

Qytetarët me peticion për BE kundër ndarjes së Kosovës

Kosovë
Kisha Serbe kundërshton ndarjen e Kosovës, e do të tërën në Serbi

Kisha Serbe kundërshton ndarjen e Kosovës, e do të tërën në Serbi

Politikë