LAJMI I FUNDIT:

Ligji për Kontrollin e Duhanit

11 Artikuj

Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Kosovë
Ministria e Bujqësisë e pakënaqur me inspektimet për Ligjin për Kontrollin e Duhanit

Ministria e Bujqësisë e pakënaqur me inspektimet për Ligjin për Kontrollin e Duhanit

Bujqësi
“Me ligjin nuk ka kompromis”, Peci: Zero tolerancë për pirjen e duhanit në hapësira të brendshme

“Me ligjin nuk ka kompromis”, Peci: Zero tolerancë për pirjen e duhanit në hapësira të brendshme

Bujqësi
Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Albert Spahiu
AUV të enjten gjobiti 120 shkelës të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, ndërkaq gjatë tërë vitit 2022 ishin shqiptuar vetëm 100

AUV të enjten gjobiti 120 shkelës të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, ndërkaq gjatë tërë vitit 2022 ishin shqiptuar vetëm 100

Të Tjera
Ligji për Kontrollin e Duhanit, Peci: Janë shqiptuar një numër i konsiderueshëm i gjobave, qytetarët të raportojnë rastet e mosrespektimit

Ligji për Kontrollin e Duhanit, Peci: Janë shqiptuar një numër i konsiderueshëm i gjobave, qytetarët të raportojnë rastet e mosrespektimit

Bujqësi
Nuk zbatohet Ligji për Kontrollin e Duhanit, shkelet edhe nga institucionet publike

Nuk zbatohet Ligji për Kontrollin e Duhanit, shkelet edhe nga institucionet publike

Të Tjera
Ligji për duhanin nuk po zbatohet, gjykatat s’merren me shkelësit

Ligji për duhanin nuk po zbatohet, gjykatat s’merren me shkelësit

Kosovë
“Mos e dhez” ngrit shqetësimin për mos respektimin e Ligjit për duhanin

“Mos e dhez” ngrit shqetësimin për mos respektimin e Ligjit për duhanin

Kosovë
“Digjet” Ligji për kontrollin e duhanit

“Digjet” Ligji për kontrollin e duhanit

Kosovë
Ligji për kontrollin e duhanit, sfidë për institucionet

Ligji për kontrollin e duhanit, sfidë për institucionet

Të Tjera