LAJMI I FUNDIT:

Lefter Koka

16 Artikuj

Kalon për gjykim çështja e inceneratorit të Elbasanit, të pandehur ish-ministri i Mjedisit dhe ish-deputeti i PS-së

Kalon për gjykim çështja e inceneratorit të Elbasanit, të pandehur ish-ministri i Mjedisit dhe ish-deputeti i PS-së

Shqipëri
Refuzohet kërkesa për zbutje të masës së sigurisë, ish-ministri Lefter Koka mbetet në burg

Refuzohet kërkesa për zbutje të masës së sigurisë, ish-ministri Lefter Koka mbetet në burg

Shqipëri
Inceneratori i Fierit, Prokuroria e Posaçme SPAK dërgon për gjykim Lefter Kokën dhe Alqi Bllakon

Inceneratori i Fierit, Prokuroria e Posaçme SPAK dërgon për gjykim Lefter Kokën dhe Alqi Bllakon

Shqipëri
Prokuroria e Posaçme SPAK mbyll hetimet për impiantin e plehrave të Fierit

Prokuroria e Posaçme SPAK mbyll hetimet për impiantin e plehrave të Fierit

Shqipëri
‘Do mësoni gjëra që nuk i keni dëgjuar”, paralajmërimi i avokatit të Lefter Kokës

‘Do mësoni gjëra që nuk i keni dëgjuar”, paralajmërimi i avokatit të Lefter Kokës

Shqipëri
Kërkoi lehtësim të dënimit, Gjykata e Lartë lë në burg ish-ministrin e Mjedisit Lefter Koka

Kërkoi lehtësim të dënimit, Gjykata e Lartë lë në burg ish-ministrin e Mjedisit Lefter Koka

Shqipëri
Gjykata e Apelit lë në burg Lefter Kokën me dy masa sigurie

Gjykata e Apelit lë në burg Lefter Kokën me dy masa sigurie

Shqipëri
Afera e impianteve të plehrave në Shqipëri, Gjykata e Lartë lë në burg ish-ministrin Lefter Koka

Afera e impianteve të plehrave në Shqipëri, Gjykata e Lartë lë në burg ish-ministrin Lefter Koka

Shqipëri
Çështja e impianteve të mbetjeve urbane, gjykata lë në burg ish-ministrin Lefter Koka

Çështja e impianteve të mbetjeve urbane, gjykata lë në burg ish-ministrin Lefter Koka

Shqipëri
Çështja e impianteve të plehrave në Shqipëri, PD: Ahmetaj dhe Gjiknuri udhëtuan disa herë me pronarët e shpallur në kërkim

Çështja e impianteve të plehrave në Shqipëri, PD: Ahmetaj dhe Gjiknuri udhëtuan disa herë me pronarët e shpallur në kërkim

Shqipëri
Ish-ministri Lefter Koka del përpara Gjykatës së Posaçme

Ish-ministri Lefter Koka del përpara Gjykatës së Posaçme

Shqipëri
Arrestimi i Lefter Kokës, SPAK: Ka përfituar mbi 3.6 milionë euro

Arrestimi i Lefter Kokës, SPAK: Ka përfituar mbi 3.6 milionë euro

Shqipëri
Lefter Koka heq dorë nga mandati i deputetit

Lefter Koka heq dorë nga mandati i deputetit

Shqipëri
Arrestohet ish-ministri i Mjedisit në Shqipëri, Lefter Koka

Arrestohet ish-ministri i Mjedisit në Shqipëri, Lefter Koka

Shqipëri
Adelina Berisha demanton lidhjen e përfolur me djalin e deputetit shqiptar Lefter Koka

Adelina Berisha demanton lidhjen e përfolur me djalin e deputetit shqiptar Lefter Koka

Po Flitet
Mbledhja e dy qeverive shqiptare – agjenda dhe rendi i ditës

Mbledhja e dy qeverive shqiptare – agjenda dhe rendi i ditës

Kosovë