LAJMI I FUNDIT:

Larja e dhëmbëve

24 Artikuj

Nga sharja te gishti në hundë – shprehitë e këqija që janë të mira për ju dhe ato që ju rëndojnë

Nga sharja te gishti në hundë – shprehitë e këqija që janë të mira për ju dhe ato që ju rëndojnë

Këshilla Lifestyle
Stomatologu tregon një gjë që duhet ta bëni kur i lani dhëmbët

Stomatologu tregon një gjë që duhet ta bëni kur i lani dhëmbët

Këshilla mjekësore
Ja pse duhet fikur dritën kur pastroni dhëmbët tuaj

Ja pse duhet fikur dritën kur pastroni dhëmbët tuaj

Shëndetësi Lajme
I lani dhëmbët para apo pas kafesë? Përgjigjja do t’ju habisë

I lani dhëmbët para apo pas kafesë? Përgjigjja do t’ju habisë

Shëndetësi Lajme
Ata që lajnë dhëmbët në dush duhet të mendohen mirë!

Ata që lajnë dhëmbët në dush duhet të mendohen mirë!

Të tjera
Arsyeja pse duhet t’i lani dhembët para gjumit

Arsyeja pse duhet t’i lani dhembët para gjumit

Këshilla mjekësore
Këshilla që nuk duhen anashkaluar për shëndetin dentar

Këshilla që nuk duhen anashkaluar për shëndetin dentar

Këshilla mjekësore
Përse nuk duhet kurrë t’i lajmë dhëmbët pas larjes së fytyrës?

Përse nuk duhet kurrë t’i lajmë dhëmbët pas larjes së fytyrës?

Të tjera
Dilemë e përhershme – a duhet shpëlarë pastën pas larjes së dhëmbëve?

Dilemë e përhershme – a duhet shpëlarë pastën pas larjes së dhëmbëve?

Të tjera
Higjiena e dobët e dhëmbëve mund t’ju rrezikojë dëmtimin e mushkërive, paralajmëron eksperti

Higjiena e dobët e dhëmbëve mund t’ju rrezikojë dëmtimin e mushkërive, paralajmëron eksperti

Shëndetësi Lajme
Çfarë bëjmë gabim kur lajmë dhëmbët?

Çfarë bëjmë gabim kur lajmë dhëmbët?

Të tjera
Harrojeni larjen e dhëmbëve, puthja është po aq efektive – pohon dentisti i cili rekomandon një puthje katër minutëshe çdo ditë

Harrojeni larjen e dhëmbëve, puthja është po aq efektive – pohon dentisti i cili rekomandon një puthje katër minutëshe çdo ditë

Shëndetësi Lajme
Zakoni i keq i larjes së dhëmbëve rrit masivisht mundësinë për t’u prekur nga kanceri

Zakoni i keq i larjes së dhëmbëve rrit masivisht mundësinë për t’u prekur nga kanceri

Shëndetësi Lajme
Sipas dentistëve, ka një kohë të ditës kur nuk duhet të lani kurrë dhëmbët

Sipas dentistëve, ka një kohë të ditës kur nuk duhet të lani kurrë dhëmbët

Shëndetësi Lajme
Pse larja e dhëmbëve të fëmijës tuaj ka rëndësi të madhe

Pse larja e dhëmbëve të fëmijës tuaj ka rëndësi të madhe

Prindër dhe fëmijë
Ky gabim i zakonshëm ndërsa lani dhëmbët mund të dëmtojë ata dhe mishrat e dhëmbëve

Ky gabim i zakonshëm ndërsa lani dhëmbët mund të dëmtojë ata dhe mishrat e dhëmbëve

Si të…
A është më mirë të lani dhëmbët para ose pas kafjallit

A është më mirë të lani dhëmbët para ose pas kafjallit

Shëndetësi Lajme
Stomatologu shpjegon se sa pastë dhëmbësh duhet të përdorim

Stomatologu shpjegon se sa pastë dhëmbësh duhet të përdorim

Të tjera
Ujë i nxehtë apo i ftohtë për larjen e dhëmbëve?

Ujë i nxehtë apo i ftohtë për larjen e dhëmbëve?

Shëndetësi Lajme
A duhet të laget brusha e dhëmbëve para se të qitni pastën? Dentistja zgjidh dilemën

A duhet të laget brusha e dhëmbëve para se të qitni pastën? Dentistja zgjidh dilemën

Shëndetësi Lajme
Vajza 11 vjeçare vdes pasi lan dhëmbët

Vajza 11 vjeçare vdes pasi lan dhëmbët

Auto
Çdo ditë bëni këtë gabim derisa i lani dhëmbët, prandaj ju bëhen të verdhë!

Çdo ditë bëni këtë gabim derisa i lani dhëmbët, prandaj ju bëhen të verdhë!

Të tjera
Larja e dhëmbëve dhe lindja

Larja e dhëmbëve dhe lindja

Shtatzëna
Larja e dhëmbëve te fëmijët duhet patjetër të bëhet shprehi

Larja e dhëmbëve te fëmijët duhet patjetër të bëhet shprehi

Prindër dhe fëmijë