LAJMI I FUNDIT:

Lamir Thaçi

58 Artikuj

AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

Donjeta Zeqiraj
Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Donjeta Zeqiraj
AUV heq dilemat, domatet nga Shqipëria brenda parametrave të lejuar për konsum

AUV heq dilemat, domatet nga Shqipëria brenda parametrave të lejuar për konsum

Bujqësi
Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Jehona Hulaj
Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Kosovë
Nuk respektuan Ligjin e Duhanit – gjobiten 320 qytetarë

Nuk respektuan Ligjin e Duhanit – gjobiten 320 qytetarë

Ekonomi
AUV: Krimbi që u gjet në gjellën e studentëve, nuk ka dalë nga kuzhina e gatimit në Mensë

AUV: Krimbi që u gjet në gjellën e studentëve, nuk ka dalë nga kuzhina e gatimit në Mensë

Jehona Hulaj
Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Ashpërsimi i masave kundër pirjes së duhanit, brenda pesë ditëve u shqiptuan 150 gjoba për shkelësit

Albert Spahiu
AUV të enjten gjobiti 120 shkelës të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, ndërkaq gjatë tërë vitit 2022 ishin shqiptuar vetëm 100

AUV të enjten gjobiti 120 shkelës të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, ndërkaq gjatë tërë vitit 2022 ishin shqiptuar vetëm 100

Të Tjera
AUV konfiskon rreth 1,700 kilogramë produkte të mishit në Ferizaj

AUV konfiskon rreth 1,700 kilogramë produkte të mishit në Ferizaj

Bujqësi
Mbyllet bufeja e MPB-së, AUV-i thotë se në lëngjet me të cilat po shërbeheshin zyrtarët janë gjetur krimba

Mbyllet bufeja e MPB-së, AUV-i thotë se në lëngjet me të cilat po shërbeheshin zyrtarët janë gjetur krimba

Donjeta Zeqiraj
AUV ndalon veprimtarinë e bllokut operativ në Klinikën e Ortopedisë në QKUK

AUV ndalon veprimtarinë e bllokut operativ në Klinikën e Ortopedisë në QKUK

Shëndetësi
Sa janë të sigurta produktet ushqimore në Kosovë, flasin ekspertët

Sa janë të sigurta produktet ushqimore në Kosovë, flasin ekspertët

Elfije Boletini
AUV-i kërkon shtim të inspektorëve, paralajmëron shkelësit e ligjit

AUV-i kërkon shtim të inspektorëve, paralajmëron shkelësit e ligjit

Të Tjera
Gripi i Shpezëve në rajon, AUV: 91 mijë shpezë u asgjësuan në Kosovë

Gripi i Shpezëve në rajon, AUV: 91 mijë shpezë u asgjësuan në Kosovë

Elfije Boletini
Gjatë tre mujorit të parë të vitit 2022 janë asgjësuar rreth 45 mijë kilogram mish

Gjatë tre mujorit të parë të vitit 2022 janë asgjësuar rreth 45 mijë kilogram mish

Shëndetësi
AUV: Në Kosovë nuk ka grip të shpezëve, vazhdon ndalimi i importit nga Shqipëria

AUV: Në Kosovë nuk ka grip të shpezëve, vazhdon ndalimi i importit nga Shqipëria

Mirjeta Hajzeraj
Gripi i shpezëve dhe sëmundja e Laringotrakeitit prek Shqipërinë, AUV tregon se a ka raste të tilla në Kosovë

Gripi i shpezëve dhe sëmundja e Laringotrakeitit prek Shqipërinë, AUV tregon se a ka raste të tilla në Kosovë

Jehona Hulaj
Konfiskimi i mbi 38 mijë kg mish me afat të skaduar në Pejë, AUV jep detaje rreth aksionit

Konfiskimi i mbi 38 mijë kg mish me afat të skaduar në Pejë, AUV jep detaje rreth aksionit

Kosovë
AUV gjatë vitit të kaluar ka konfiskuar rreth 700 mijë kilogramë produkte, Thaçi: Kemi mungesë inspektorësh që kontrollojnë tregjet e Kosovës

AUV gjatë vitit të kaluar ka konfiskuar rreth 700 mijë kilogramë produkte, Thaçi: Kemi mungesë inspektorësh që kontrollojnë tregjet e Kosovës

Meridiana Statovci
Nuk respektuan masat kundër COVID-19, mbyllen dy lokale në Pejë

Nuk respektuan masat kundër COVID-19, mbyllen dy lokale në Pejë

Kosovë
Mish i dyshuar në tregun e Kosovës, AUV brenda këtij viti ka asgjësuar mbi 50 mijë kg

Mish i dyshuar në tregun e Kosovës, AUV brenda këtij viti ka asgjësuar mbi 50 mijë kg

Mirjeta Hajzeraj
Monitorimi i masave anti-COVID, disa komuna kanë mungesë të inspektorëve sanitarë

Monitorimi i masave anti-COVID, disa komuna kanë mungesë të inspektorëve sanitarë

Kosovë
Inspektorati i AUV-it brenda një muaji shqiptoi 739 gjoba dhe mbylli përkohësisht 118 biznese për shkelje të masave antiCOVID-19

Inspektorati i AUV-it brenda një muaji shqiptoi 739 gjoba dhe mbylli përkohësisht 118 biznese për shkelje të masave antiCOVID-19

Jehona Hulaj