LAJMI I FUNDIT:

Kreativiteti

23 Artikuj

Ata që e shtyjnë alarmin janë më inteligjentë më kreativë dhe më të lumtur

Ata që e shtyjnë alarmin janë më inteligjentë më kreativë dhe më të lumtur

Të tjera
Njerëzit pozitiv bëjnë këto tri gjëra të thjeshta për të ruajtur lumturinë!

Njerëzit pozitiv bëjnë këto tri gjëra të thjeshta për të ruajtur lumturinë!

Lifestyle
Nxisin kreativitetin dhe zbukurojnë çdo shtëpi: Cili është vendi ideal për lule vjollcat?

Nxisin kreativitetin dhe zbukurojnë çdo shtëpi: Cili është vendi ideal për lule vjollcat?

Lule
Sipas hulumtimeve të reja, ky lloj i meshkujve i dhurojnë orgazmat më të mira

Sipas hulumtimeve të reja, ky lloj i meshkujve i dhurojnë orgazmat më të mira

Intimitet dhe Pasion
Konsumuesit e çajit janë më kreativë dhe kanë imagjinatë më të pasur

Konsumuesit e çajit janë më kreativë dhe kanë imagjinatë më të pasur

Të tjera
Dy mënyra për t’i zhvilluar aftësitë artistike të fëmijëve, sipas shkencës

Dy mënyra për t’i zhvilluar aftësitë artistike të fëmijëve, sipas shkencës

Këshilla për prindër
Damat kreative e dinë se grimi ka edhe një anë të mrekullueshme teatrale

Damat kreative e dinë se grimi ka edhe një anë të mrekullueshme teatrale

Grim
Rëndësia e të qënit kreativ

Rëndësia e të qënit kreativ

Fakte
Pesë veprime të thjeshta që do t’ju ndihmojnë të jeni më kreativë

Pesë veprime të thjeshta që do t’ju ndihmojnë të jeni më kreativë

Lifestyle
Nëse bezdiseni kur tjerët e përtypin ushqimin, atëherë mund të jeni gjeni

Nëse bezdiseni kur tjerët e përtypin ushqimin, atëherë mund të jeni gjeni

Të tjera
Top tri këshillat që ju ndihmojnë ta fitoni më lehtë një vend të punës

Top tri këshillat që ju ndihmojnë ta fitoni më lehtë një vend të punës

Karriera
Të jesh kreativ mund të dëmtojë karrierën tënde

Të jesh kreativ mund të dëmtojë karrierën tënde

Këshilla Lifestyle
Mendoni se jeni kreativ? Këta njerëz të lënë pa fjalë! (Foto)

Mendoni se jeni kreativ? Këta njerëz të lënë pa fjalë! (Foto)

Fun Lajme
Fëmijët e zhurmshëm janë më kreativë

Fëmijët e zhurmshëm janë më kreativë

Fëmija juaj
Pesë aftësitë të cilat duhet t’i përvetësoni deri në vitin 2020 për të pasur një punë me rrogë të lartë

Pesë aftësitë të cilat duhet t’i përvetësoni deri në vitin 2020 për të pasur një punë me rrogë të lartë

Këshilla Lifestyle
Nënat mendjehapura e nxisin kreativitetin te fëmijët

Nënat mendjehapura e nxisin kreativitetin te fëmijët

Për nënat
Sekreti i Steve Jobs për kreativitet maksimal

Sekreti i Steve Jobs për kreativitet maksimal

Psikologji
Kreativiteti dhe rrezikshmëria në maksimum, rastet më ekstreme të riparimeve nga amatorët (Foto)

Kreativiteti dhe rrezikshmëria në maksimum, rastet më ekstreme të riparimeve nga amatorët (Foto)

Dështime
Pesë gjëra që ju kënaqin më shumë se një organ i madh

Pesë gjëra që ju kënaqin më shumë se një organ i madh

Lifestyle
Njerëzit të cilët kanë problem të zgjohen nga gjumi, janë më inteligjentë, më kreativë dhe më të lumtur

Njerëzit të cilët kanë problem të zgjohen nga gjumi, janë më inteligjentë, më kreativë dhe më të lumtur

Lifestyle
Studim: Kureshtja do të thotë kreativitet!

Studim: Kureshtja do të thotë kreativitet!

Lifestyle
Tri mënyra për të menduar “jashtë kutisë”

Tri mënyra për të menduar “jashtë kutisë”

Këshilla Lifestyle
Kreativiteti lind edhe nga shikimi

Kreativiteti lind edhe nga shikimi

Psikologji