LAJMI I FUNDIT:

KDI

452 Artikuj

Sondazhi i KDI-së: Për 57,2 për qind të qytetarëve performanca e sektorit të drejtësisë ka mbetur e njëjtë, pavarësisht reformave

Sondazhi i KDI-së: Për 57,2 për qind të qytetarëve performanca e sektorit të drejtësisë ka mbetur e njëjtë, pavarësisht reformave

Drejtësi
Gjilani fiton tri çmimet në nivel vendi për performancën më të mirë, Murseli: Roli ynë është proaktiv në të gjitha politikat lokale

Gjilani fiton tri çmimet në nivel vendi për performancën më të mirë, Murseli: Roli ynë është proaktiv në të gjitha politikat lokale

Yllka Ramadani
Shoqëria civile kërkon rikthimin e Ligjit të punës në diskutim publik, problem çështja e pushimit të lehonisë

Shoqëria civile kërkon rikthimin e Ligjit të punës në diskutim publik, problem çështja e pushimit të lehonisë

Sociale
Raporti i KDI-së: Komunat e udhëhequra nga LVV jashtë listës së transparencës, këto janë katër më transparentet

Raporti i KDI-së: Komunat e udhëhequra nga LVV jashtë listës së transparencës, këto janë katër më transparentet

Kosovë
KDI thotë se Ligji i (ri) i punës duhet të rikthehet në agjendën legjislative, tregon disa nga mangësitë e ligjit aktual

KDI thotë se Ligji i (ri) i punës duhet të rikthehet në agjendën legjislative, tregon disa nga mangësitë e ligjit aktual

Kosovë
Cakolli: Nëse dështon iniciativa për shkarkim të kryetarëve në veri, kjo u “garanton” atyre përmbylljen e mandatit të rregullt deri në vitin 2025

Cakolli: Nëse dështon iniciativa për shkarkim të kryetarëve në veri, kjo u “garanton” atyre përmbylljen e mandatit të rregullt deri në vitin 2025

Kosovë
KDI: Komisionit për Rezerva i ka skaduar mandati me 21 mars. Mbledhja e sotme ishte e paligjshme

KDI: Komisionit për Rezerva i ka skaduar mandati me 21 mars. Mbledhja e sotme ishte e paligjshme

Kosovë
Sondazhi i KDI-së: 54% e qytetarëve i vlerësojnë të drejta vendimet e Gjykatës Kushtetuese për Ligjet që synojnë Reforma në Drejtësi

Sondazhi i KDI-së: 54% e qytetarëve i vlerësojnë të drejta vendimet e Gjykatës Kushtetuese për Ligjet që synojnë Reforma në Drejtësi

Kosovë
Për gjashtë muaj, mbi 100 mijë euro paga për 10 deputetët serbë në Kuvendin e Kosovës

Për gjashtë muaj, mbi 100 mijë euro paga për 10 deputetët serbë në Kuvendin e Kosovës

Kosovë
KDI reagon pas largimit nga puna të zyrtarit të MTI-së: Sinjalizuesit duhet të mbrohen, jo të persekutohen

KDI reagon pas largimit nga puna të zyrtarit të MTI-së: Sinjalizuesit duhet të mbrohen, jo të persekutohen

Kosovë
Kosova me 41 pikë në Indeksin e Korrupsionit, KDI: Nevojitet përkushtim i plotë në luftimin e korrupsionit

Kosova me 41 pikë në Indeksin e Korrupsionit, KDI: Nevojitet përkushtim i plotë në luftimin e korrupsionit

Kosovë
Plani legjistlativ i Qeverisë për këtë vit, vlerësohet ambicioz dhe i parealizueshëm

Plani legjistlativ i Qeverisë për këtë vit, vlerësohet ambicioz dhe i parealizueshëm

Kosovë
Cakolli i KDI-së: Pos kuotës, ka edhe ndryshime tjera në Ligjin e zgjedhjeve që janë në kundërshtim me Kushtetutën

Cakolli i KDI-së: Pos kuotës, ka edhe ndryshime tjera në Ligjin e zgjedhjeve që janë në kundërshtim me Kushtetutën

Kosovë
KDI: Trend në rritje i shkeljes së të drejtave të punëtorëve edhe në sektorin publik

KDI: Trend në rritje i shkeljes së të drejtave të punëtorëve edhe në sektorin publik

Kosovë
Deklarata e Haxhiut për Kushtetuesën, Miftaraj: Reforma e dështuar në drejtësi është kontestuar edhe nga Komisioni i Venecias

Deklarata e Haxhiut për Kushtetuesën, Miftaraj: Reforma e dështuar në drejtësi është kontestuar edhe nga Komisioni i Venecias

Drejtësi
Kryeziu: Zgjedhjet e parakohshme zgjasin krizën politike në Kosovë

Kryeziu: Zgjedhjet e parakohshme zgjasin krizën politike në Kosovë

Politikë
Dërgimi i disa Ligjeve në Gjykatë, Miftaraj: Kjo legjislaturë ka probleme serioze për të siguruar që ato janë miratuar në pajtim me Kushtetutën

Dërgimi i disa Ligjeve në Gjykatë, Miftaraj: Kjo legjislaturë ka probleme serioze për të siguruar që ato janë miratuar në pajtim me Kushtetutën

Elfije Boletini
Raporti i KDI-së, kush janë deputetët që munguan më së shumti gjatë 2023 në Kuvend

Raporti i KDI-së, kush janë deputetët që munguan më së shumti gjatë 2023 në Kuvend

Kosovë
KDI: Institucionet me sisteme të brishta të integritetit

KDI: Institucionet me sisteme të brishta të integritetit

Kosovë
Institucionet e Kosovës pa vullnet për progres, Cakolli: Qeveria ende nuk ka një vizion të qartë për luftimin e korrupsionit

Institucionet e Kosovës pa vullnet për progres, Cakolli: Qeveria ende nuk ka një vizion të qartë për luftimin e korrupsionit

Kosovë
KDI kritikon opozitën: Nuk ishin plotësuar kushtet ligjore për të filluar seancën për policinë

KDI kritikon opozitën: Nuk ishin plotësuar kushtet ligjore për të filluar seancën për policinë

Kosovë
Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Cakolli tregon se kush janë deputetët që po e sabotojnë punën për konstituimin e Komisionit hetimor për rezervat shtetërore

Kosovë
Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Për herë të tretë dështoi konstituimi i Komisionit për rezerva shtetërore, Cakolli: Pozita po e cenon interesin publik

Donjeta Zeqiraj
KDI: Pushteti dhe opozita të vënë interesin qytetar në qendër duke votuar marrëveshjet ndërkombëtare

KDI: Pushteti dhe opozita të vënë interesin qytetar në qendër duke votuar marrëveshjet ndërkombëtare

Kosovë


mob5