LAJMI I FUNDIT:

Infrakos

40 Artikuj

Preteni reagon pas emërimit të anëtarëve të Bordit të Infrakosit: Jam shumë kurreshtar të kuptoj pse jam në listën e zezë të kryeministrit Kurti

Preteni reagon pas emërimit të anëtarëve të Bordit të Infrakosit: Jam shumë kurreshtar të kuptoj pse jam në listën e zezë të kryeministrit Kurti

Të Tjera
Emërohet Bordi i Drejtorëve të Infrakosit

Emërohet Bordi i Drejtorëve të Infrakosit

Të Tjera
Emërimet në borde të ndërmarrjeve përplasin verbalisht ministren Rizvanolli me deputetët e opozitës

Emërimet në borde të ndërmarrjeve përplasin verbalisht ministren Rizvanolli me deputetët e opozitës

Financa
Aktgjykim lirues ndaj shtatë të akuzuarve në rastin “Infrakos”

Aktgjykim lirues ndaj shtatë të akuzuarve në rastin “Infrakos”

Drejtësi
Jep dorëheqje zyrtari i Infrakosit, thotë se i kërkuan ‘pastrime politike’ brenda kompanisë

Jep dorëheqje zyrtari i Infrakosit, thotë se i kërkuan ‘pastrime politike’ brenda kompanisë

Të Tjera
Jep dorëheqje Dukagjin Kastrati, kryesues i Bordit të Përkohshëm të Infrakos-it

Jep dorëheqje Dukagjin Kastrati, kryesues i Bordit të Përkohshëm të Infrakos-it

Ekonomi
E shkarkuan nga Bordi i Infrakosit, vjen reagimi i Mehmetaj ndaj Kurtit dhe Rizvanollit

E shkarkuan nga Bordi i Infrakosit, vjen reagimi i Mehmetaj ndaj Kurtit dhe Rizvanollit

Kosovë
Kurti priti në takim bordin e përkohshëm të Ndërmarrjes Publike “Infrakos” Sh.A.

Kurti priti në takim bordin e përkohshëm të Ndërmarrjes Publike “Infrakos” Sh.A.

Ekonomi
Mosmiratimi i Rezolutës për faljen e gjobave ndaj bizneseve dhe shkarkimi i kryeshefave ekzekutiv të disa ndërmarrjeve publike – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Mosmiratimi i Rezolutës për faljen e gjobave ndaj bizneseve dhe shkarkimi i kryeshefave ekzekutiv të disa ndërmarrjeve publike – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Treni që sfidon sovranitetin e Kosovës

Treni që sfidon sovranitetin e Kosovës

Kosovë
Kryeshefi i shkarkuar i Infrakosit e quan vendimin hakmarrje, paralajmëron padi

Kryeshefi i shkarkuar i Infrakosit e quan vendimin hakmarrje, paralajmëron padi

Të Tjera
Emërimi i bordeve për katër ndërmarrjet publike, prezantimi i planit ekonomik të Qeverisë dhe rikthimi i drejtorit të ATK-së – top ngjarjet e javës në ekonomi

Emërimi i bordeve për katër ndërmarrjet publike, prezantimi i planit ekonomik të Qeverisë dhe rikthimi i drejtorit të ATK-së – top ngjarjet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
Katër ndërmarrjet publike me bord të ri të drejtorëve  

Katër ndërmarrjet publike me bord të ri të drejtorëve  

Të Tjera
“Infrakos”, emërohet Bordi i ri i përkohshëm

“Infrakos”, emërohet Bordi i ri i përkohshëm

Të Tjera
Qeveria ia jep Komunës së Prishtinës një sipërfaqe të Infrakos-it për realizimin e projekteve

Qeveria ia jep Komunës së Prishtinës një sipërfaqe të Infrakos-it për realizimin e projekteve

Të Tjera
Pas reagimit të Ambasadës britanike, Ministria e Ekonomisë kërkon që të ndalet zgjedhja e kryeshefave të ndërmarrjeve publike

Pas reagimit të Ambasadës britanike, Ministria e Ekonomisë kërkon që të ndalet zgjedhja e kryeshefave të ndërmarrjeve publike

Të Tjera
Pas reagimit të Ambasadës britanike për rekrutimet në ndërmarrjet publike, Ministria e Ekonomisë kërkon pezullimin e zgjedhjes së kryeshefit të Infrakosit

Pas reagimit të Ambasadës britanike për rekrutimet në ndërmarrjet publike, Ministria e Ekonomisë kërkon pezullimin e zgjedhjes së kryeshefit të Infrakosit

Të Tjera
MEA mbështet financiarisht Infrakos-in dhe ngrohtoren e Gjakovës

MEA mbështet financiarisht Infrakos-in dhe ngrohtoren e Gjakovës

Të Tjera
KDI kërkon nga LDK-ja dhe AAK-ja të mos ndërhyjnë në bordet e ndërmarrjeve publike

KDI kërkon nga LDK-ja dhe AAK-ja të mos ndërhyjnë në bordet e ndërmarrjeve publike

Të Tjera
Abrashi inspekton punimet e hekurudhës në linjën 10

Abrashi inspekton punimet e hekurudhës në linjën 10

Ekonomi
Hajdari publikon gjetjet për të cilat u shkarkua kryeshefi i ‘Infrakos’, Agron Thaqi

Hajdari publikon gjetjet për të cilat u shkarkua kryeshefi i ‘Infrakos’, Agron Thaqi

Kosovë
Kurti publikon emrat e rinj që do të udhëheqin në KEK, Telekom dhe Infrakos

Kurti publikon emrat e rinj që do të udhëheqin në KEK, Telekom dhe Infrakos

Kosovë
Deputeti Bajqinovci kërkon shkarkimin e kryeshefit të ‘Infrakosit’

Deputeti Bajqinovci kërkon shkarkimin e kryeshefit të ‘Infrakosit’

Të Tjera
Qeveria shkarkon Bordin e “Infrakosit”

Qeveria shkarkon Bordin e “Infrakosit”

Kosovë