LAJMI I FUNDIT:

Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit

16 Artikuj

Viti 2023 në Kosovë nis me inflacion prej 12.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe të çmimeve

Viti 2023 në Kosovë nis me inflacion prej 12.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe të çmimeve

Albert Spahiu
Rritja e çmimeve në Kosovë – buka, qumështi, vaji, transporti dhe rryma produktet që u shtrenjtuan më së shumti brenda një viti

Rritja e çmimeve në Kosovë – buka, qumështi, vaji, transporti dhe rryma produktet që u shtrenjtuan më së shumti brenda një viti

Albert Spahiu
Vazhdon rritja rekord e inflacionit në Shqipëri, gjatë janarit çmimet u ngritën me 3.7 për qind

Vazhdon rritja rekord e inflacionit në Shqipëri, gjatë janarit çmimet u ngritën me 3.7 për qind

Klaudjo Jonuzaj
Çmimet botërore të ushqimeve, FAO: Rriten në nivelin më të lartë që nga qershori i 2011-së

Çmimet botërore të ushqimeve, FAO: Rriten në nivelin më të lartë që nga qershori i 2011-së

Botë
Vazhdon shtrenjtimi i produkteve ushqimore në Kosovë, gjatë tetorit u rritën për 5.7 për qind

Vazhdon shtrenjtimi i produkteve ushqimore në Kosovë, gjatë tetorit u rritën për 5.7 për qind

Albert Spahiu
Agjencia e Statistikave konfirmon rritjen e çmimeve të produkteve ushqimore në Kosovë, rëndohet buxheti familjar

Agjencia e Statistikave konfirmon rritjen e çmimeve të produkteve ushqimore në Kosovë, rëndohet buxheti familjar

Albert Spahiu
Kaçaniku: Rritja e çmimeve në Kosovë më shumë i ngjason mashtrimit sesa që është një përgjigje ekonomike

Kaçaniku: Rritja e çmimeve në Kosovë më shumë i ngjason mashtrimit sesa që është një përgjigje ekonomike

Albert Spahiu
Vazhdon ngritja e çmimeve të vajit ushqimor, pemëve dhe karburanteve në Kosovë

Vazhdon ngritja e çmimeve të vajit ushqimor, pemëve dhe karburanteve në Kosovë

Financa
Pandemia COVID-19 rrit çmimet dhe zbret pagat në Kosovë

Pandemia COVID-19 rrit çmimet dhe zbret pagat në Kosovë

Financa
Ngriten çmimet e konsumit në pandemi, inflacioni arrin 1.2 për qind

Ngriten çmimet e konsumit në pandemi, inflacioni arrin 1.2 për qind

Të Tjera
Shqipëria e treta në Evropë për rritjen e çmimeve për ushqime gjatë pandemisë COVID-19

Shqipëria e treta në Evropë për rritjen e çmimeve për ushqime gjatë pandemisë COVID-19

Të Tjera
Agjencia e Statistikave: Bie inflacioni gjatë muajit shtator

Agjencia e Statistikave: Bie inflacioni gjatë muajit shtator

Të Tjera
Inflacioni vjetor në Kosovë gjatë muajit tetor arrin në 2.2 për qind

Inflacioni vjetor në Kosovë gjatë muajit tetor arrin në 2.2 për qind

Të Tjera
Shkalla vjetore e inflacionit në Kosovë arrin në 3.4 për qind

Shkalla vjetore e inflacionit në Kosovë arrin në 3.4 për qind

Të Tjera
Çmimet më të larta për muajin janar 2018

Çmimet më të larta për muajin janar 2018

Biznes
Norma mesatare e inflacionit për vitin 2017 ishte 1.5%

Norma mesatare e inflacionit për vitin 2017 ishte 1.5%

Të Tjera