LAJMI I FUNDIT:

Gjobat në trafik

63 Artikuj

Shoferi në Ferizaj gjobitet me 500 euro dhe i konfiskohet vetura

Shoferi në Ferizaj gjobitet me 500 euro dhe i konfiskohet vetura

Kosovë
Hyri në rrethrrotullim nga ana e kundër, drejtuesi i automjetit rezultoi në ndikim të alkoolit – i merret patentë shoferi

Hyri në rrethrrotullim nga ana e kundër, drejtuesi i automjetit rezultoi në ndikim të alkoolit – i merret patentë shoferi

Kronika e Zezë
Drejtoi veturën në ndikim të alkoolit, dënohet ferizajasi me 500 euro, pikë negative, masë mbrojtës e konfiskim të automjetit 

Drejtoi veturën në ndikim të alkoolit, dënohet ferizajasi me 500 euro, pikë negative, masë mbrojtës e konfiskim të automjetit 

Kronika e Zezë
Gjilanasi gjobitet me 500 euro dhe i konfiskohet vetura për shkelje të rregullave të trafikut

Gjilanasi gjobitet me 500 euro dhe i konfiskohet vetura për shkelje të rregullave të trafikut

Kronika e Zezë
As ligji i ri nuk i ‘frenon’ shkelësit e rregullave në trafik – vetëm në Ferizaj gjatë prillit u shqiptuan 5136 gjoba

As ligji i ri nuk i ‘frenon’ shkelësit e rregullave në trafik – vetëm në Ferizaj gjatë prillit u shqiptuan 5136 gjoba

Kronika e Zezë
Fshehja e policëve gjatë patrullimit, veprim në kundërshtim me rregulloren

Fshehja e policëve gjatë patrullimit, veprim në kundërshtim me rregulloren

Siguri
U kishte kaluar regjistrimi më shumë se 30 ditë, Policia gjobitë shoferët me nga 200 euro dhe ua konfiskon automjetet

U kishte kaluar regjistrimi më shumë se 30 ditë, Policia gjobitë shoferët me nga 200 euro dhe ua konfiskon automjetet

Kronika e Zezë
500 euro gjobë, 5 pikë negative, 6 muaj masë mbrojtëse e sekuestrim i veturës – Policia dënon vozitësin në Pejë

500 euro gjobë, 5 pikë negative, 6 muaj masë mbrojtëse e sekuestrim i veturës – Policia dënon vozitësin në Pejë

Kronika e Zezë
Arriti 9 pikë negative, qytetarit në Ferizaj i ndalohet vozitja për 12 muaj

Arriti 9 pikë negative, qytetarit në Ferizaj i ndalohet vozitja për 12 muaj

Kronika e Zezë
I iku Policisë në Pejë, por u kap nga njësitet tjera në terren – pejani i cili po voziste nën masën mbrojtëse merr dënime tjera

I iku Policisë në Pejë, por u kap nga njësitet tjera në terren – pejani i cili po voziste nën masën mbrojtëse merr dënime tjera

Kronika e Zezë
Bënin gara me vetura – dënohen me nga 400 euro, 4 pikë negative e ndalim të vozitjes për 10 muaj dy persona në Kamenicë

Bënin gara me vetura – dënohen me nga 400 euro, 4 pikë negative e ndalim të vozitjes për 10 muaj dy persona në Kamenicë

Kronika e Zezë
Voziti edhe pse ishte në masë mbrojtëse, pejanit i merret vetura, dënohet me 500 euro e 5 pikë negative

Voziti edhe pse ishte në masë mbrojtëse, pejanit i merret vetura, dënohet me 500 euro e 5 pikë negative

Kronika e Zezë
Gara ilegale, shoferi gjobitet me 400 euro, katër pikë negative dhe 10 muaj ndalim drejtimi

Gara ilegale, shoferi gjobitet me 400 euro, katër pikë negative dhe 10 muaj ndalim drejtimi

Kronika e Zezë
Tre shoferë gjobitën me nga 500 euro, iu konfiskohen veturat si dhe pesë pikë negative

Tre shoferë gjobitën me nga 500 euro, iu konfiskohen veturat si dhe pesë pikë negative

Kosovë
Rikthehet kushtëzimi, veturat nuk regjistrohen pa u paguar dënimet

Rikthehet kushtëzimi, veturat nuk regjistrohen pa u paguar dënimet

Kosovë
Ligji i ri për trafikun dhe gjobat, regjistrimi i popullsisë dhe plani 6-miliardë euro i BE-së për Ballkanin Perëndimor – top lajmet e javës

Ligji i ri për trafikun dhe gjobat, regjistrimi i popullsisë dhe plani 6-miliardë euro i BE-së për Ballkanin Perëndimor – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Policia ia konfiskon veturën dhe e dënon me 500 euro gjobë një shofer në Gjilan

Policia ia konfiskon veturën dhe e dënon me 500 euro gjobë një shofer në Gjilan

Kronika e Zezë
Ligji i ri për trafikun, dënohet me 500 euro shoferi pasi i kishte kaluar regjistrimi i kamionit

Ligji i ri për trafikun, dënohet me 500 euro shoferi pasi i kishte kaluar regjistrimi i kamionit

Kronika e Zezë
Ligji i ri, 50 euro gjobë për këmbësorët që kalojnë rrugën me telefon në dorë apo dëgjuese në vesh

Ligji i ri, 50 euro gjobë për këmbësorët që kalojnë rrugën me telefon në dorë apo dëgjuese në vesh

Kosovë
Pa rrip të sigurimit, pa regjistrim të veturës e me telefon – Policia shqipton gjobat e para me Ligjin e ri

Pa rrip të sigurimit, pa regjistrim të veturës e me telefon – Policia shqipton gjobat e para me Ligjin e ri

Elfije Boletini
Hyn në fuqi Ligji për trafikun, masa e gjoba të ashpra për ata që nuk i respektojnë rregullat

Hyn në fuqi Ligji për trafikun, masa e gjoba të ashpra për ata që nuk i respektojnë rregullat

Kosovë
Mosrespektimi i rregullave për ngasjen e trotinetëve elektrikë, këto janë gjobat që parashihen me Ligjin e ri për trafikun

Mosrespektimi i rregullave për ngasjen e trotinetëve elektrikë, këto janë gjobat që parashihen me Ligjin e ri për trafikun

Kosovë
Ligji i ri për trafikun rrugor të mërkurën hyn në fuqi – gjoba astronomike për shkelësit e rregullave, nga 20 deri në 6 mijë euro

Ligji i ri për trafikun rrugor të mërkurën hyn në fuqi – gjoba astronomike për shkelësit e rregullave, nga 20 deri në 6 mijë euro

Kosovë
Optimizëm se gjobat e reja dhe patrullimet e Policisë do t’i frenojnë garat me makina

Optimizëm se gjobat e reja dhe patrullimet e Policisë do t’i frenojnë garat me makina

Siguri