LAJMI I FUNDIT:

Genc Pollo

18 Artikuj

Deklarata për Asociacionin dhe njohjen de-facto nga Serbia, Pollo: Ndërmjetësuesit e BE-së nuk arrijnë ta thonë kurrë këtë

Deklarata për Asociacionin dhe njohjen de-facto nga Serbia, Pollo: Ndërmjetësuesit e BE-së nuk arrijnë ta thonë kurrë këtë

Kosovë
Propozimet që dëmtojnë Kosovën, Shqipërinë dhe Evropën

Propozimet që dëmtojnë Kosovën, Shqipërinë dhe Evropën

Genc Pollo
Kërcënimi ushtarak i Serbisë dhe apologjeti në Tiranë

Kërcënimi ushtarak i Serbisë dhe apologjeti në Tiranë

Genc Pollo
Degradimi i mëtejshëm i shqipes nga një propozim qeveritar

Degradimi i mëtejshëm i shqipes nga një propozim qeveritar

Genc Pollo
A u imponua mbyllja e kolegjit turk? Pollo: Vihet në dyshim orientimi europian

A u imponua mbyllja e kolegjit turk? Pollo: Vihet në dyshim orientimi europian

Shqipëri
Financimi rus i PD-së, reagon Paloka e Pollo: Të bëhet transparenca

Financimi rus i PD-së, reagon Paloka e Pollo: Të bëhet transparenca

Shqipëri
Megalomania dhe realiteti në vijim të një krize

Megalomania dhe realiteti në vijim të një krize

Genc Pollo
Nisma e Ballkanit të Hapur, Pollo i prerë: Shqipëria duhet të tërhiqet

Nisma e Ballkanit të Hapur, Pollo i prerë: Shqipëria duhet të tërhiqet

Shqipëri
Abetarja unike si “regres” mbarëkombëtar

Abetarja unike si “regres” mbarëkombëtar

Genc Pollo
Integrim apo izolim me BE?

Integrim apo izolim me BE?

Genc Pollo
Një saktësim historik dhe një perspektivë politike

Një saktësim historik dhe një perspektivë politike

Genc Pollo
Profetë të rremë, idiotë të dobishëm, listat e hapura dhe marrëzia kolektive

Profetë të rremë, idiotë të dobishëm, listat e hapura dhe marrëzia kolektive

Genc Pollo
Genc Pollo: Është nevoja për të filluar konceptimin e një projekti të ri besimi e shprese

Genc Pollo: Është nevoja për të filluar konceptimin e një projekti të ri besimi e shprese

Shqipëri
Gjuha shqipe dhe reciprociteti mbi një marrëveshje me Turqinë

Gjuha shqipe dhe reciprociteti mbi një marrëveshje me Turqinë

Genc Pollo
Nga Teatri Kombëtar i Tiranës tek Shën Sofia e Stambollit

Nga Teatri Kombëtar i Tiranës tek Shën Sofia e Stambollit

Genc Pollo
Dy politika konsekuente të qeverisë Rama: Shkelja e të drejtave politike e izolimi ndërkombëtar i Kosovës

Dy politika konsekuente të qeverisë Rama: Shkelja e të drejtave politike e izolimi ndërkombëtar i Kosovës

Genc Pollo
Ischinger për shkëmbimin e territoreve: Të shmanget hapja e kutisë së Pandorës

Ischinger për shkëmbimin e territoreve: Të shmanget hapja e kutisë së Pandorës

Politikë
Genc Pollo, Federica Mogherinit: Kush të pyet ty?

Genc Pollo, Federica Mogherinit: Kush të pyet ty?

Shqipëri