LAJMI I FUNDIT:

ENQA

20 Artikuj

Kosova merr dritën e gjelbër për t’u rikthyer me të drejtat e plota në ENQA

Kosova merr dritën e gjelbër për t’u rikthyer me të drejtat e plota në ENQA

Kosovë
Agjencia e Kosovës për Akreditim mund të rikthehet shpejtë në EQAR dhe ENQA

Agjencia e Kosovës për Akreditim mund të rikthehet shpejtë në EQAR dhe ENQA

Arsim
Këshilli Shtetëror i Cilësisë plotëson rekomandimin e fundit të ENQA-s

Këshilli Shtetëror i Cilësisë plotëson rekomandimin e fundit të ENQA-s

Arsim
Drejtuesit e ENQA dhe AKA bisedojnë për aplikimin në institucionet evropiane të sigurimit të cilësisë

Drejtuesit e ENQA dhe AKA bisedojnë për aplikimin në institucionet evropiane të sigurimit të cilësisë

Arsim
​AKA nënshkruan marrëveshje që i ndihmon në plotësimin e kritereve për kthim në ENQA

​AKA nënshkruan marrëveshje që i ndihmon në plotësimin e kritereve për kthim në ENQA

Kosovë
Pasojat e largimit të Kosovës nga Asociacioni Evropian për Cilësi në Arsim

Pasojat e largimit të Kosovës nga Asociacioni Evropian për Cilësi në Arsim

Kosovë
Pas përjashtimit nga ENQA, reagojnë universitetet publike – është goditje për gjithë arsimin e lartë, sidomos për studentët

Pas përjashtimit nga ENQA, reagojnë universitetet publike – është goditje për gjithë arsimin e lartë, sidomos për studentët

Kosovë
Për largimin e Kosovës nga ENQA fajësohet politika

Për largimin e Kosovës nga ENQA fajësohet politika

Kosovë
Instituti EPIK: Institucionet përgjegjëse të fillojnë një dialog të afërt me ENQA me qëllim të rikthimit të Kosovës në këtë Asociacion

Instituti EPIK: Institucionet përgjegjëse të fillojnë një dialog të afërt me ENQA me qëllim të rikthimit të Kosovës në këtë Asociacion

Kosovë
EdGuard: Mos vazhdimi i anëtarësimit të AKA-së në ENQA paraqet rezultat të kapjes së saj nga politika dhe grupet e interesit

EdGuard: Mos vazhdimi i anëtarësimit të AKA-së në ENQA paraqet rezultat të kapjes së saj nga politika dhe grupet e interesit

Kosovë
Demokracia Studentore reagon për përjashtimin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim nga ENQA

Demokracia Studentore reagon për përjashtimin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim nga ENQA

Kosovë
KShC: Përjashtimi i Kosovës nga ENQA, brengosës por jo befasues

KShC: Përjashtimi i Kosovës nga ENQA, brengosës por jo befasues

Arsim
MASHT: Largimin nga ENQA e kuptuam përmes mediave, kërkuam informacion zyrtar

MASHT: Largimin nga ENQA e kuptuam përmes mediave, kërkuam informacion zyrtar

Arsim
BE për përjashtimin e Kosovës nga ENQA: Qeveria e re nuk duhet të përsërisë gabimet e së kaluarës

BE për përjashtimin e Kosovës nga ENQA: Qeveria e re nuk duhet të përsërisë gabimet e së kaluarës

Arsim
Balaj-Halimi: Derisa politikat e NISMA-s drejtonin MASHT-in, kishte shpresa për rikthim në ENQA

Balaj-Halimi: Derisa politikat e NISMA-s drejtonin MASHT-in, kishte shpresa për rikthim në ENQA

Zgjedhjet 2019
Salihu: Mendoj se përjashtimi i AKA nga ENQA ka të bëj me cilësi e jo politikë

Salihu: Mendoj se përjashtimi i AKA nga ENQA ka të bëj me cilësi e jo politikë

Zgjedhjet 2019
Uka: Vendimi i ENQA-s hap i madh mbrapa në arsim

Uka: Vendimi i ENQA-s hap i madh mbrapa në arsim

Zgjedhjet 2019
Kadri Kryeziu: Kosova vetëm është pezulluar nga ENQA, ka ndodhur edhe në të kaluarën

Kadri Kryeziu: Kosova vetëm është pezulluar nga ENQA, ka ndodhur edhe në të kaluarën

Zgjedhjet 2019
Rexhaj tregon pasojat pas përjashtimit nga ENQA, thotë se LDK do ta kthejë AKA-n në “vendin e nderit”

Rexhaj tregon pasojat pas përjashtimit nga ENQA, thotë se LDK do ta kthejë AKA-n në “vendin e nderit”

Zgjedhjet 2019
Agjencia e Kosovës për Akreditim mbetet në ENQA

Agjencia e Kosovës për Akreditim mbetet në ENQA

Kosovë