LAJMI I FUNDIT:

Deportimi i Turqeve

12 Artikuj

IPK sqaron opinionin për ngritjen e kallëzimit penal ndaj 22 zyrtarëve policor dhe suspendimin e komandantit në Gjakovë

IPK sqaron opinionin për ngritjen e kallëzimit penal ndaj 22 zyrtarëve policor dhe suspendimin e komandantit në Gjakovë

Kosovë
Sherifi këshillon 22 policët ndaj të cilëve është ngritur kallëzim penal, për deportimin e gjashtë shtetasve turq

Sherifi këshillon 22 policët ndaj të cilëve është ngritur kallëzim penal, për deportimin e gjashtë shtetasve turq

Kosovë
Miftaraj: Kallëzimi penal për policët, tentim që të amnistohen shkelësit kryesorë për dëbimin e turqve

Miftaraj: Kallëzimi penal për policët, tentim që të amnistohen shkelësit kryesorë për dëbimin e turqve

Kosovë
Nitaj: Nuk arritëm ta gjejmë urdhërdhënësin e deportimit të gjashtë turqve

Nitaj: Nuk arritëm ta gjejmë urdhërdhënësin e deportimit të gjashtë turqve

Kosovë
Kuvendi miraton raportin e komisionit hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Kuvendi miraton raportin e komisionit hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Kosovë
Seancë e jashtëzakonshme për dëbimin e gjashtë shtetasve turq

Seancë e jashtëzakonshme për dëbimin e gjashtë shtetasve turq

Kosovë
Rasti i shtetasve turq, Shpend Maxhuni raporton sërish sot para deputetëve

Rasti i shtetasve turq, Shpend Maxhuni raporton sërish sot para deputetëve

Kosovë
Drejtori i AKI-së flet për dëbimin e gylenistëve

Drejtori i AKI-së flet për dëbimin e gylenistëve

Kosovë
Analistët për ‘përplasjet’ e Thaçit me deputetët: Debat i një niveli shumë të ulët dhe zhgënjyes për opinionin

Analistët për ‘përplasjet’ e Thaçit me deputetët: Debat i një niveli shumë të ulët dhe zhgënjyes për opinionin

Kosovë
Hoxha: Ende jemi duke mbledhur prova lidhur me deportimin e shtetasve turq

Hoxha: Ende jemi duke mbledhur prova lidhur me deportimin e shtetasve turq

Valdete Berisha
Një vit nga deportimi i gjashtë shtetasve turq, ende asnjë person i akuzuar nga ana e Prokurorisë

Një vit nga deportimi i gjashtë shtetasve turq, ende asnjë person i akuzuar nga ana e Prokurorisë

Jehona Hulaj
Reagime pas raportit të DASH: Institucionet e Kosovës të përmbyllin rastet me dënime meritore

Reagime pas raportit të DASH: Institucionet e Kosovës të përmbyllin rastet me dënime meritore

Valdete Berisha