Brit Awards

Brit Awards

The Brit Awards (shpesh i quajtur vetëm si Brits), janë çmime të dhëna çdo vit nga Industria fonografike britanike (një shoqatë britanike e njerëzve të cilët janë të përfshirë në mënyrë profesionale në industrinë e muzikës) për punë të shquar në muzikë.

Organizohet çdo vit në Mbretërinë e Bashkuar dhe shpërblehen me çmime artistët më të arritur ndërkombëtarë dhe ata britanikë.

87 Artikuj