LAJMI I FUNDIT:

Blleki

33 Artikuj

Blleki publikon këngën e re “Mirë e ka”

Blleki publikon këngën e re “Mirë e ka”

Muzikë
Blleki publikon këngën e re “Loti”

Blleki publikon këngën e re “Loti”

Muzikë
Blleki dhe Erno vijnë me këngën e re “Prej fillimit”

Blleki dhe Erno vijnë me këngën e re “Prej fillimit”

Muzikë
2 Ton, Blleki dhe Festim bëhen bashkë për “Problema”

2 Ton, Blleki dhe Festim bëhen bashkë për “Problema”

Muzikë
Blleki dhe Festim sjellin këngën e re “Kurrë mo”

Blleki dhe Festim sjellin këngën e re “Kurrë mo”

Muzikë
Blleki publikon këngën e re “Shkoj”

Blleki publikon këngën e re “Shkoj”

Muzikë
Blleki publikon këngën e re “Çdo ditë”

Blleki publikon këngën e re “Çdo ditë”

Muzikë
Blleki zbulon se kënga “Peru” është realizuar për vetëdijesimin e të rinjve kundër drogës

Blleki zbulon se kënga “Peru” është realizuar për vetëdijesimin e të rinjve kundër drogës

Yjet
2 Ton dhe Blleki publikojnë bashkëpunimin “Angel”

2 Ton dhe Blleki publikojnë bashkëpunimin “Angel”

Muzikë
2 Ton dhe Blleki sjellin një pjesë të shkurtër të klipit që publikohet të martën

2 Ton dhe Blleki sjellin një pjesë të shkurtër të klipit që publikohet të martën

Muzikë
2Ton dhe Blleki në fillim të muajit maj publikojnë këngën e re

2Ton dhe Blleki në fillim të muajit maj publikojnë këngën e re

Muzikë
Blleki publikon këngën e re “Peru”

Blleki publikon këngën e re “Peru”

Muzikë
Blleki flet për herë të parë për largimin nga grupi PINT

Blleki flet për herë të parë për largimin nga grupi PINT

Yjet
Blleki publikon projektin e ri me videoklip “Malina”

Blleki publikon projektin e ri me videoklip “Malina”

Yjet
Blleki dhe DJ Kont sjellin këngën e re “E din”

Blleki dhe DJ Kont sjellin këngën e re “E din”

Muzikë
Blleki sjell këngën e re “Maska”

Blleki sjell këngën e re “Maska”

Muzikë
Blleki dhe Fifi sjellin në treg duetin “Mbi dozë”

Blleki dhe Fifi sjellin në treg duetin “Mbi dozë”

Muzikë
Thirrja për ‘betejë hip-hopi’ nga Fero, Blleki: Rinia dëshirojnë të arrijnë famën me ‘budallaki’ sesa me muzikë

Thirrja për ‘betejë hip-hopi’ nga Fero, Blleki: Rinia dëshirojnë të arrijnë famën me ‘budallaki’ sesa me muzikë

Yjet
Blleki dhe Erno publikojnë projektin e paralajmëruar “Sahara”

Blleki dhe Erno publikojnë projektin e paralajmëruar “Sahara”

Muzikë
Blleki dhe Erno së shpejti publikojnë këngën “Sahara”

Blleki dhe Erno së shpejti publikojnë këngën “Sahara”

Muzikë
Blleki, Lluni, Semiatomatik dhe Erno publikojnë këngën “Fire”

Blleki, Lluni, Semiatomatik dhe Erno publikojnë këngën “Fire”

Muzikë
Blleki publikon këngën e re “Hennessy”

Blleki publikon këngën e re “Hennessy”

Muzikë
Blleki, Mc Kresha dhe Luar publikojnë “Thug Life”

Blleki, Mc Kresha dhe Luar publikojnë “Thug Life”

Muzikë
Lluni dhe Blleki publikojnë këngën e re “Tërmet”

Lluni dhe Blleki publikojnë këngën e re “Tërmet”

Muzikë