LAJMI I FUNDIT:

Ali Gashi

15 Artikuj

“Jemi të gatshëm për punë”, të miturit e burgosur në Lipjan flasin për trajnimet që po ndjekin

“Jemi të gatshëm për punë”, të miturit e burgosur në Lipjan flasin për trajnimet që po ndjekin

Mirjeta Hajzeraj
Me pagat nuk u ekzekutuan shtesat për rrezikshmëri, sindikatat paralajmërojnë protesta

Me pagat nuk u ekzekutuan shtesat për rrezikshmëri, sindikatat paralajmërojnë protesta

Financa
BSPK e shqetësuar me zhvillimet në MPJD, paralajmëron veprime nëse nuk kthehen diplomatët në punë

BSPK e shqetësuar me zhvillimet në MPJD, paralajmëron veprime nëse nuk kthehen diplomatët në punë

Kosovë
Sindikata e Administratës nuk e di kush është në grevë

Sindikata e Administratës nuk e di kush është në grevë

Kosovë
Rasti i dhunimit i të miturës, Kurti: Nuk mjaftojnë dy dorëheqje, ku është morali i gjyqtarëve e prokurorëve?

Rasti i dhunimit i të miturës, Kurti: Nuk mjaftojnë dy dorëheqje, ku është morali i gjyqtarëve e prokurorëve?

Kosovë
Jep dorëheqje drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve pas dhunimit të 11-vjeçares

Jep dorëheqje drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve pas dhunimit të 11-vjeçares

Kosovë
Lirohet nga detyra zëvendësdrejtori i Shërbimit Korrektues, Ali Gashi

Lirohet nga detyra zëvendësdrejtori i Shërbimit Korrektues, Ali Gashi

Drejtësi
Gashi: Nëpër burgje janë 17 të burgosur që vuajnë nga sëmundjet terminale, 278 nga çrregullimet mendore

Gashi: Nëpër burgje janë 17 të burgosur që vuajnë nga sëmundjet terminale, 278 nga çrregullimet mendore

Drejtësi
Vetëvrasjet në burgje, kritikohen institucionet për izolimin e personave me probleme mendore

Vetëvrasjet në burgje, kritikohen institucionet për izolimin e personave me probleme mendore

Drejtësi
Haxhiu: Ka përfunduar koha e ndikimeve politike e klanore në Shërbimin Korrektues

Haxhiu: Ka përfunduar koha e ndikimeve politike e klanore në Shërbimin Korrektues

Drejtësi
SHBA-ja konfirmon mbështetjen për zhvillim të Njësisë së Inteligjencës në burgjet e Kosovës

SHBA-ja konfirmon mbështetjen për zhvillim të Njësisë së Inteligjencës në burgjet e Kosovës

Drejtësi
Ali Gashi, mbi 50 vite në zanatin e këpucëtarit

Ali Gashi, mbi 50 vite në zanatin e këpucëtarit

Kosovë
Ministri Bytyqi ngushëlloi familjen Gashi

Ministri Bytyqi ngushëlloi familjen Gashi

Kosovë
LDK ngushëllon familjen e profesor Ali Gashit

LDK ngushëllon familjen e profesor Ali Gashit

Kosovë
Dema: Me vdekjen e profesorit Ali Gashi, arsimi humbi një nga kontribuesit më të mëdhenj

Dema: Me vdekjen e profesorit Ali Gashi, arsimi humbi një nga kontribuesit më të mëdhenj

Arsim