LAJMI I FUNDIT:

Aktgjykimi

22 Artikuj

Dënohen me nga 12 vjet burg dy të akuzuarit për shpërthimin në Zhur, ku mbeti i vrarë një polic

Dënohen me nga 12 vjet burg dy të akuzuarit për shpërthimin në Zhur, ku mbeti i vrarë një polic

Kosovë
Gjykata në Prishtinë shpalli aktgjykim kundër dy të akuzuarve për “Pastrim parash në bashkëkryerje”

Gjykata në Prishtinë shpalli aktgjykim kundër dy të akuzuarve për “Pastrim parash në bashkëkryerje”

Drejtësi
Një vit e gjashtë muaj burg ndaj një personi për ngacmim seksual në Gjakovë

Një vit e gjashtë muaj burg ndaj një personi për ngacmim seksual në Gjakovë

Drejtësi
Vushtrri, kapi bashkëshorten për fyti dhe me kokën e saj goditi murin – babai i nëntë fëmijëve dënohet me 6 muaj burg

Vushtrri, kapi bashkëshorten për fyti dhe me kokën e saj goditi murin – babai i nëntë fëmijëve dënohet me 6 muaj burg

Kosovë
Aktgjykim lirues ndaj shtatë të akuzuarve në rastin “Infrakos”

Aktgjykim lirues ndaj shtatë të akuzuarve në rastin “Infrakos”

Drejtësi
16 vite e 6 muaj burgim dhe 15 mijë e 500 euro gjobë për të akuzuarit për transportim të drogës nga Maqedonia e Veriut në Kosovë dhe anasjelltas

16 vite e 6 muaj burgim dhe 15 mijë e 500 euro gjobë për të akuzuarit për transportim të drogës nga Maqedonia e Veriut në Kosovë dhe anasjelltas

Kosovë
Një vit burgim me kusht dhe 400 euro gjobë ndaj të akuzuarit për gjuajtje me armë në një dasmë

Një vit burgim me kusht dhe 400 euro gjobë ndaj të akuzuarit për gjuajtje me armë në një dasmë

Drejtësi
Apeli vërteton aktgjykimin dënues ndaj ish-gjyqtarit dhe ish-policit të akuzuar për korrupsion

Apeli vërteton aktgjykimin dënues ndaj ish-gjyqtarit dhe ish-policit të akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Gjykata në Prishtinë i dënon me 10 vjet burg tre të akuzuarit për detyrim

Gjykata në Prishtinë i dënon me 10 vjet burg tre të akuzuarit për detyrim

Drejtësi
Rasti “Abi Çarshia”, dënohen me nga 3 vjet burgim deputetja Vrenezi dhe ish-zyrtari i Komunës së Prizrenit

Rasti “Abi Çarshia”, dënohen me nga 3 vjet burgim deputetja Vrenezi dhe ish-zyrtari i Komunës së Prizrenit

Abi Carshia
Gjykata e liron nga akuza të dyshuarin për grabitje me armë në Pejë

Gjykata e liron nga akuza të dyshuarin për grabitje me armë në Pejë

Kronika e Zezë
Dënohen dy ish-zyrtarët e Komunës së Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Dënohen dy ish-zyrtarët e Komunës së Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Kronika e Zezë
Paraqitet si veteran i rrejshëm, gjykata e dënon me burg

Paraqitet si veteran i rrejshëm, gjykata e dënon me burg

Kronika e Zezë
Gjykatësja “harron” ta shkruajë aktgjykimin, dënohet për herë të dytë i akuzuari se përdori armën pa leje

Gjykatësja “harron” ta shkruajë aktgjykimin, dënohet për herë të dytë i akuzuari se përdori armën pa leje

Kosovë
Gjykata ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit që rrahu ish-gruan, një pronar të një lokali dhe mbante armë pa leje

Gjykata ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarit që rrahu ish-gruan, një pronar të një lokali dhe mbante armë pa leje

Kronika e Zezë
Shpallet aktgjykimi kundër personit që rrahu gruan dhe kërcënoi me vdekje

Shpallet aktgjykimi kundër personit që rrahu gruan dhe kërcënoi me vdekje

Kronika e Zezë
Shpallet aktgjykimi për 18 vjeçarin që vodhi 400 euro

Shpallet aktgjykimi për 18 vjeçarin që vodhi 400 euro

Kosovë
Gjykata në Prishtinë i shpalli fajtorë shtatë të akuzuar për terrorizëm

Gjykata në Prishtinë i shpalli fajtorë shtatë të akuzuar për terrorizëm

Kosovë
Lirohet prokurori që dyshohej për korrupsion

Lirohet prokurori që dyshohej për korrupsion

Kronika e Zezë
Dënohen me burg personat që sulmuan policët

Dënohen me burg personat që sulmuan policët

Kronika e Zezë
Nesër vendoset për të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Nesër vendoset për të akuzuarit për vrasjen e Aulon Zekës

Kosovë
Policia rrethon Gjykatën ku do të shpallet aktgjykimi për deputetët e VV-së

Policia rrethon Gjykatën ku do të shpallet aktgjykimi për deputetët e VV-së

Politikë