LAJMI I FUNDIT:

Një vit e gjashtë muaj burg ndaj një personi për ngacmim seksual në Gjakovë

Një vit e gjashtë muaj burg ndaj një personi për ngacmim seksual në Gjakovë

Gjykata Themelore në Gjakovë, ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit H.H., i cili akuzohet për veprën penale “Ngacmimi Seksual”.

Reklama

Sipas një njoftimi bëhet e ditur se pas mbajtës së shqyrtimit fillestarë ku i pandehuri kishte pranuar fajësinë, gjykata e shpalli fajtor dhe i shqiptoi dënim me burgim në kohëzgjatje prej një viti e gjashtë  muaj.

“I pandehuri H.H., akuzohet se me datë 08 mars 2023 rreth orës 15:00 minuta, në Rr. ‘Fan S. Noli’ në Gjakovë, … me dashje ngacmon seksualisht personat të cilat janë të ndjeshme për shkak të moshës së tyre, me qëllim të cenimit të dinjitetit të dëmtuarave fëmijëve… në atë mënyrë që deri sa të dëmtuarat ishin duke ecur në këmbë, në një moment e shohin të pandehurin, i cili ishte i zhveshur dhe bën me gjeste duke ekspozuar organin gjenital në drejtim të dëmtuarave, të gjendur në këtë situatë të dëmtuarat ndërrojnë rrugën, por i pandehuri vishet dhe niset në drejtim të tyre dhe ju drejtohet me fjalën ‘përshëndetje’, më pas të dëmtuarat të frikësuara kërkojnë ndihmën e një kalimtari të rastit, ku me të parë kalimtarin e rastit i pandehuri largohet me vrap nga aty, ashtu që me këto veprime i pandehuri tek të dëmtuarat ka shkaktuar cenimin e dinjitetit dhe ka krijuar një mjedis frikësues”, thuhet në njoftim.

Po ashtu në njoftim bëhet e ditur se kundër këtij aktgjykimi, palët kanë të drejtë ankese në afat prej 30 ditëve nga dita e pranimit të aktgjykimit në formë të shkruar. /Telegrafi/

Në trend Lajme

Më shumë
Joseph: Shtëpia e Bardhë e alarmuar për situatën, Ambasada amerikane në Beograd nuk i ri-shpërndanë mesazhet e krizës

Joseph: Shtëpia e Bardhë e alarmuar për situatën, Ambasada amerikane në Beograd nuk i ri-shpërndanë mesazhet e krizës

Lajme
Borrell i bën thirrje Serbisë ta tërheqë ushtrinë nga kufiri me Kosovën

Borrell i bën thirrje Serbisë ta tërheqë ushtrinë nga kufiri me Kosovën

Lajme
Koloneli i pensionuar serb tregon se si për një minutë mund të vërtetohet se kujt i takon armatimi që u gjet në Banjskë

Koloneli i pensionuar serb tregon se si për një minutë mund të vërtetohet se kujt i takon armatimi që u gjet në Banjskë

Lajme
Kurti: Prej 24 shtatorit, sulmit terrorist ndaj Kosovës asgjë më nuk është e njëjtë

Kurti: Prej 24 shtatorit, sulmit terrorist ndaj Kosovës asgjë më nuk është e njëjtë

Lajme
Edhe ambasadori Hovenier reagon për mobilizimin ushtarak të Serbisë afër kufirit me Kosovën

Edhe ambasadori Hovenier reagon për mobilizimin ushtarak të Serbisë afër kufirit me Kosovën

Lajme
Kërcënohet në rrjetet sociale një polic në veri

Kërcënohet në rrjetet sociale një polic në veri

Lajme
Kalo në kategori