LAJMI I FUNDIT:

Ajkë

12 Artikuj

Provoni versionin e pjekur të patateve dhe do të harroni mishin në pjatë

Provoni versionin e pjekur të patateve dhe do të harroni mishin në pjatë

Oreksndjellëse
Spinaq me djathë të ngrohtë: Ushqim i përsosur nga furra, e duan të gjithë!

Spinaq me djathë të ngrohtë: Ushqim i përsosur nga furra, e duan të gjithë!

Pjata kryesore
Petë të pjekura me mish pule: Ushqim i ngrohtë që do ta kënaqë secilin!

Petë të pjekura me mish pule: Ushqim i ngrohtë që do ta kënaqë secilin!

Oreksndjellëse
Specialitet të cilin të gjithë e duan: Speca në ajkë

Specialitet të cilin të gjithë e duan: Speca në ajkë

Oreksndjellëse
Receta e vetme për kaçamak i cili do t’ju nevojitet

Receta e vetme për kaçamak i cili do t’ju nevojitet

Kuzhina tradicionale
Salcë nga hudhra e pjekur dhe ajka neutrale

Salcë nga hudhra e pjekur dhe ajka neutrale

Salca
Byrek ose pite me mish pa petë

Byrek ose pite me mish pa petë

Oreksndjellëse
Djathanik i ëmbël: Nuk do t’jua marrë mendja se sa do t’ju pëlqejë shija e kësaj piteje!

Djathanik i ëmbël: Nuk do t’jua marrë mendja se sa do t’ju pëlqejë shija e kësaj piteje!

Oreksndjellëse
Qofte daneze: Shumë të shijshme, 10 herë më të shëndetshme se qoftet që gatuhen tek ne

Qofte daneze: Shumë të shijshme, 10 herë më të shëndetshme se qoftet që gatuhen tek ne

Kuzhina e huaj
Ëmbëlsirë pa miell dhe sheqer – hit botëror: Desert shumë i mirë

Ëmbëlsirë pa miell dhe sheqer – hit botëror: Desert shumë i mirë

Desert
Speca të pjekur me hudhër dhe ajkë: Mrekulli e vërtetë nga furra!

Speca të pjekur me hudhër dhe ajkë: Mrekulli e vërtetë nga furra!

Pjata kryesore
Tava me borani të gjelbër: Për këtë drekë të gjithë çmenden!

Tava me borani të gjelbër: Për këtë drekë të gjithë çmenden!

Pjata kryesore