LAJMI I FUNDIT:

Tabela sinjalizuese në Kalanë e Krujës

Tabela sinjalizuese në Kalanë e Krujës

Tërmeti i 26 nëntorit ka shkaktuar dëme të rënda në monumentet e kulturës, sidomos në kalanë e Prezës dhe atë të Krujës.

Reklama

Në Kalanë e Krujës tashmë janë vendosur tabela në dy gjuhë në shqip dhe anglisht të cilat sinjalizojnë rrezikun që këto dëmtime mund të paraqesin për qytetarët.