Shumica në ditët e dimrit dëshirojnë të kenë flokë të gjatë, mirëpo ne ju këshillojnë të vazhdoni në drejtimin tjetër

Është gabim që flokët e gjatë do t’ju ngrohin, sepse kur të fillojnë ditët e ftohta, flokët në të vërtetë do t’ju shpëtojnë dhe ngrohin si kapelë.

Prandaj kemi vendosur t’ju japim këshillë për frizurë ideale dimri, e cila është e lehtë për mirëmbajtje, por edhe që do t’ju ndihmojë të dukeni elegantë, afaristë dhe të kuruar, transmeton Telegrafi.

Fjala është për ndarjen hibrid të flokëve, e cila nuk është edhe aq tradicionale, por e modernizuar dhe e cila shkon shumë mirë me të gjith

Ekipi i YouTube kanalit ‘Slikhaar TV’, na ka treguar se si arrihet kjo dukje e frizurës dhe çfarë është e nevojshme të bëhet për ta rregulluar atë.

Siç do ta shihni edhe vetë, kjo frizurë është e lehtë, krijohet lehtë dhe ju bën të dukeni shumë më mirë dhe më tërheqës.

Shikojeni videon:

/Telegrafi/