Nga data 31 maj deri më 3 qershor duke luajtur me aplikacion do të shpërblehen qindra klientë të Petrol Company, për katër ditë rresht.

Të gjithë klientët e Petrol Company të cilët janë të pajisur me Vip Card qoftë fizike apo virtuale në vazhdimësi gëzojnë zbritje në derivate deri në 6.5% në litër.

Klientët të cilët janë aktiv dhe që vazhdojnë të furnizohen me më shumë derivate gjatë gjithë muajit, përveç zbritjeve dhe bonuseve kanë mundësi më të mëdha për të fituar shpërblime nga më të ndryshmet në lojë shpërblyese e cila zhvillohet për 4 ditë rresht (31 maj deri më 3 qershor). Sa më shumë shpenzoni në Petrol Company Shpk, keni aq më shumë mundësi për të fituar.

Tashmë shumë klientë fituan shpërblime të ndryshme, luani edhe ju sepse pjesëmarrja në lojë është shumë e thjeshtë: Shkarko aplikacionin, regjistrohu dhe furnizohu në Petrol Company, kështu do të bëheni njëri ndër fituesit e shumë shpërblimeve të muajit maj, po ashtu do t’i jepni vetës mundësi për të fituar #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Iphone 12 – x 1
Sony Playstation 4 – x1
Trotinet Elektrik – x1
Biçikletë – x1
Televizor – x1
Smartphone – x1
Veturë Elektrike për fëmijë – x1
Tablet – x1
Akomodime për 2 persona në Venus Hotel – x3
Radio për veturë – x1
Dëgjuese – x1
Vouchera 10 Litra Derivate – x10
Pica në Be Happy Restaurant si dhe Banesë Jackpot në fund të vitit – x20

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!