Faqja e internetit e agjencisë shtetërore ruse të lajmeve TASS duket se është hakuar.

Më parë, faqja e rregullt dukej se ishte zëvendësuar me një mesazh kundër luftës, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.

“Ju bëjmë thirrje që të ndaloni këtë çmenduri, mos i dërgoni në vdekje të sigurt djemtë dhe burrat tuaj”, thuhej në mesazh.

“Putini po na detyron të gënjejmë dhe po na vë në rrezik…Nuk është lufta jonë, le ta ndalojmë!.

Por tani shfaqet një mesazh “gabimi” kur përpiqeni të hyni në uebfaqe. /Telegrafi/