0Shares

KEDS njofton se në komunën e Suharekës sot një orë nuk do të ketë energji elektrike.

Njoftimi i KEDS-it:

Me 17.05.2017 NS 110/35/10 kV do të shkyçet:

Dalja 35 kV Theranda prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 ,Rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura.
Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i Buhollcit, termometrit dhe rregullatorit të tensionit të Transformatorit në TS 35/10 kV Therandë. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)