Një studente u trondit kur arriti në banesën e saj të re duke zbuluar se ajo as nuk mund të hynte në derë.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, Georgia Sayward, 19 vjeçe, ishte e emocionuar të shkonte në një shtëpi të përbashkët në Kembrixh për vitin e saj të dytë të Studimeve të Hetimit Penal në Anglia Ruskin University.

Por ajo në vend të kësaj zbuloi një dhomë gjumi të mbushur me mobilje të sheshta dhe ajo as nuk mund ta gjente krevatin e saj në mes të kaosit.

Ajo u detyrua të kalojë natën në dyshekun e saj në kuzhinë, për t’u zgjuar nga pikat e ujit që “zbrisnin nga muri” – në banesën për të cilën kishte paguar 170 funte (200 euro) në javë.

“Unë e kalova gjithë ditën duke qarë…”. “Unë nuk ndihem shumë i sigurt, sepse çdokush mund të hyjë nga dera e përparme”.

Shefat e akomodimit të studentëve thonë se dhoma, e cila është marrë me qira privatisht, nuk ishte pastruar në kohë që Georgia të zhvendosej, për shkak të një “gabimi”.

Një zëdhënës i Shtëpive të Studentëve në Mbretërinë e Bashkuar tha: “Për shkak të një gabimi me furnizuesin tonë, na erdhi jashtëzakonisht keq që pritja nga kjo studente ishte nën standardin që ne zakonisht do të bënim”. /Telegrafi/