Nëse stërvitjen e praktikon tri herë në javë, rezultatet do të jenë të arritshme për më pak se një muaj.

Ekzistojnë variante të ndryshme të stërvitjeve për formësimin e vitheve, mirëpo kjo stërvitje me siguri është njëra ndër më të mirat!

E gjitha që ju nevojitet janë karrigia dhe 15 minuta kohë e lirë, transmeton Telegrafi.

Nëse stërvitjen e praktikon tri herë në javë, rezultatet do të jenë të arritshme për më pak se një muaj.

Është shumë me rëndësi që ushtrimet t’i bëni drejt.

Me rastin e bërjes së galiçeve, kujdesuni që shpina t’ju mbetet gjithmonë drejt, ndërkaq gjunjët t’i vini përpara gishtave të këmbëve.

Shikojeni videon:

/Telegrafi/