Nëse personazhet nga seriali “Squid Game” në Netflix nuk dominojnë kostumet e Halloween këtë vit, do të jetë me të vërtet e çuditshme.

Për ata që nuk e kanë parë, seriali nëntë pjesësh, i cili është shkruar dhe drejtuar nga Hwang Dong-hyuk, ka të bëjë me një lojë mbijetese vdekjeprurëse, e cila regjistron qytetarët më të dëshpëruar dhe të ngarkuar me borxhe të Seulit, duke i joshur ata me një shumë të madhe parash.

Sidoqoftë, shpejt bëhet e qartë se kjo është larg lojërave të fëmijëve kur pjesëmarrësit kuptojnë se ata kanë vënë jetën e tyre në rrezik, me një humbje që rezulton në vdekje të menjëhershme – dhe brutale.

Reklama

Por, nga ky serial ju mund të nxirrni më të mirën dhe për festën e Halloweenit veshja juaj mund të bazohet në këtë serial.

Reklama

Disa personazhe që mund t’i rikrijoni ua sjellim më poshtë:

@makeupbysibelx

SQUID GAME ⭕️ #squidgame #squidgamemakeup #halloween #halloweenmakeup #mua #fyp #trending

♬ original sound – Fujicko 👑 – Fujicko 👑

@lisa.bpro

Maître du jeu 🖤 #squidgame #squidgamemakeup #makeup #acting #fyp

♬ son original – L I S A 🦋

/Telegrafi/