LAJMI I FUNDIT:

Sot fillon Anibari

Sot fillon Anibari

Nga sot e deri më 21 korrik, do të zhvillohet edicioni jubilar i festivalit të filmit të animuar, Anibar.

Reklama

Rreth 300 filma të animuar, me një llojllojshmëri te pasur artistike me temë kryesore shpresën dhe frikën, do të shfaqen në kuadër të festivalit.

Në edicionin e 10-të të festivalit do të ketë edhe 15 programe speciale, katër punëtori, tri masterklasa dhe mysafirë specialë.