Qytetarët e Kosovës të dielën më 17 tetor do t’i drejtohen kutive të votimit për t’i zgjedhur përfaqësuesit lokalë dhe kryetarët që në 4 vitet e ardhshme do t’i drejtojnë komunat.

Telegrafi disa ditë radhazi ka publikuar sondazhet ku janë përfshirë disa nga 38 komuna sa ka Kosova.

Në këto sondazhe të gjithë qytetarët në vend kanë pasur mundësinë të votojnë për kandidatin e kandidaten që mendojnë se do të udhëheqë me komunën përkatëse. Nga një IP ka qenë e lejuar vetëm një votë.

Të gjitha të dhënat se si kanë përfunduar sondazhet i keni më poshtë.

Për të parë rezultatin final klikoni “See results” (shiko rezultatet), pastaj një nga emrat e kandidatëve (klikimi në një opsionet nuk procesohet si votë, pasi tashmë sondazhi është mbyllur) dhe shfaqet përqindja dhe numri total i votave.

LIPJAN:


FERIZAJ:


KAÇANIK:


VITI:


KAMENICË:


GJILAN:


SHTIME:


MITROVICA E JUGUT:


VUSHTRRI:


PODUJEVË:


ISTOG:


OBILIQ:


SKENDERAJ:


SUHAREKË:


KLINË:


GJAKOVË:


DEÇAN:


HANI I ELEZIT:


MALISHEVË:


DRAGASH:


PRIZREN:


RAHOVEC:


PEJË:


FUSHË KOSOVË:


JUNIK:


PRISHTINË:


DRENAS: