LAJMI I FUNDIT:

Situatat kur justifikohet xhelozia

Situatat kur justifikohet xhelozia
(Foto: PsyPost)

Xhelozia në shumicën e rasteve ka një konotacion negativ dhe pikërisht për këtë femrat shpesh kanë frikë të tregojnë se diçka i shqetëson.

Sigurisht, është krejtësisht marrëzi të kesh shpërthime xhelozie për shkak të gjërave të vogla, por në këto situata është plotësisht e justifikuar:

Kur ai vlerëson më shumë mendimin e nënës së tij

Disa meshkuj e konsiderojnë mendimin e nënës së tyre të vetmin mendim që ka rëndësi dhe nëse jeni në një lidhje me një të tillë, keni të drejtë të jeni xheloze, transmeton KP.

Kur del çdo fundjavë

Ne jemi të gjithë për ndarjen dhe lidhjen veç e veç, por nëse partneri juaj është i zënë me festë (pa ju) çdo fundjavë, ju patjetër keni të drejtë të jeni xheloze, madje edhe të zemëruar.

Kur rri me ish-in e tij

Edhe nëse ata kanë qenë bashkë shumë kohë më parë dhe kanë qenë miq për një kohë, një ish-e dashur është gjithmonë një ish-e dashur, dhe nëse kaloni shumë kohë me të, është krejtësisht normale që të shqetësoheni nga kjo.

Kur është i njohur në mediat sociale

Nëse nën çdo postim të tij në rrjetet sociale disa vajza përpiqen ta magjepsin me komente, xhelozia juaj nuk është e pabazë. Sigurisht, nuk është faji i tij që i vijnë, por përsëri, ai ndoshta kujdeset për të qenë popullor.

Kur nuk je prioritet

Meshkujt e zënë janë gjithmonë tërheqës, por nëse e gjithë dita e tij është plot me përgjegjësi dhe ju duhet të luftoni për t’u përshtatur me orarin e tij të zënë, është e natyrshme që do të jeni xheloz për të gjithë njerëzit që arrijnë ta shohin atë kur nuk mundeni.